Ultima actualizare: azi, 13:19

Locale

Accident cu două victime în Bârsăul de Jos

accident rutierLa data de  05.09.2015,  în jurul orelor  09:00, poliţiştii Serviciului Rutier  au intervenit la un eveniment rutier produs DJ 193 E,  în localitatea Bârsău de Jos, soldat cu rănirea uşoară a două persoane. 

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că C. Ioan de 61 ani, din Bârsău de Sus, conducând autoturismul marca Ford Mondeo, pe fondul nerespectării semnificaţiei indicatorului rutier  “Prioritate pentru circulaţia din sens opus”, precedat de semnul “Drum îngustat”, a pătruns pe podul de peste Valea Bârsăului, intrând în coliziune laterală cu autoturismul marca VW Bora, condus regulamentar de H. Vasile de 64 ani, din Poiana Codrului.  

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea uşoară a unei femei, T.Veronica de 28 ani, şi a minorului H.V. de 7 ani,  ambii pasageri în autoturismul marca VW Bora. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, recoltându-se și probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.