Ultima actualizare: azi, 10:48

Locale

Accident mortal în Odoreu

accident odoreu206.09.2015 – Actualizare IPJ Satu Mare     

La data de 05.09.2015, în jurul orelor  05.45, poliţiştii rutieri sătmăreni au fost sesizaţi despre faptul că pe DN 19F, la km.8+600m, în localitatea Odoreu, a avut loc un eveniment rutier soldat cu decesul unei persoane.

La faţa locului, oamenii legii au stabilit că, P.Richard în vârstă de 26 ani, din Domăneşti,  conducând autoutilitara marca Ford Tranzit, pe fondul nepăstrării distanţei corespunzătoare în mers, la accidentat mortal pe T. Petru, de 66 ani, din Odoreu, care în calitate de biciclist se deplasa în aceeaşi direcţie de mers, nefiind echipat cu elemente reflectorizante. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, totodată i-au fost recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei.În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

05.09.2015 –  Accident mortal în Odoreu. O persoană şi-a pierdut viaţa în această dimineaţă într-un accident rutier petrecut pe drumul Satu Mare – Baia Mare, la ieşirea din Odoreu spre Băbăşeşti.

Un microbuz condus de un bărbat a lovit puternic un biciclist, acesta fiind proiectat în şanţ. La faţa locului a ajuns o ambulanţă, dar victima nu a mai putut fi salvată.

De asemenea, au ajuns şi mai mulţi poliţişti care au efectuat cercetări.

Vom reveni cu detalii.

accident odoreu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.