Ultima actualizare: azi, 21:43
Locale

ALDE Satu Mare a împărţit peste 200 de ghiozdane

alde satu mare ghiozdane (14)Conducerea ALDE Satu Mare a împărțit astăzi peste 200 de ghiozdane cu rechizite școlare pentru copiii din familii cu cu probleme financiare. La evenimentul desfășurat în sala Muzeului Județean au rostit câteva cuvinte deputatul Ovidiu Silaghi și președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef, care le-au transmis copiilor să fie cuminţi şi să înveţe.

Micuților le-a fost oferit şi un scurt program artistic susţinut de către Raluca Dumitru şi Abel Varga.

Datorită numărului mare de copii care au apărut la Muzeu după ce au auzit despre această acţiune din presă, reprezentanții ALDE Satu Mare au făcut tabele suplimentare anunţând că vor suplimenta numărul de ghiozdane.

3 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    Încă nu ați învățat lecția?! ALDE nu există. Dacă ar exista, ar fi în Registrul partidelor politice, la Tribunalul 1 București.
    Ultima minciună afișată pe portalsm.ro e cu anunțarea firmei ce a câștigat licitația pentru centură,în maxim 8 zile…
    Până când îi mai mințiți pe sătmăreni?

  2. Sătmărean Răspunde

    Despre centura municipiului Satu Mare nu mai spuneți nimic, domnule Silaghi? Ați renunțat la acest proiect? Vă întoarceți în PNL, cu concursul conducerii centrale, aripa pedelistă, și ne spuneți atunci care-i treaba cu centura? Dacă vă întoarceți în PNL, fie-vă milă și luați-l cu dumneavoastră și pe cumnatul Adrian Ștef!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Ziua Pompierilor, sărbătorită la Satu Mare. ISU Someș a desemnat ”Pompierul Anului 2015”

Un pompier din cadrul Inspectoratului de Urgență Satu Mare a fost desemnat astăzi ”Pompierul anului 2015”, cu ocazia sărbătoriri Zilei...

Închide