Ultima actualizare: ieri, 22:04
Locale

ALDE Satu Mare oferă peste 200 de ghiozdane elevilor din municipiu și județ

CONFERINTA alde (17)Organizația sătmăreană a Alianței Liberalilor și Democraților pentru Europa (ALDE) va dărui 200 de ghiozdane echipate cu rechizite școlare copiilor nevoiași, cu prilejul începutului noului an școlar. Anunțul a fost făcut astăzi în cadrul unei conferințe de presă de către membrii partidului, împreună cu președintele ALDE Satu Mare, Adrian Ștef.

Ca de fiecare dată, la începerea unui nou an școlar i-am obișnuit pe sătmăreni cu această acțiune ”Ghiozdanul liberal”. Sunt foarte multe rechizite și ghiozdane care au fost achiziționate de întreaga organizație ALDE Satu Mare dar și de către sătmăreni. Chiar cred că prin această acțiune, care de altfel a avut un ecou foarte bun, derulând-o și în anii precedenți, am reușit să ajutăm copiii cu rezultate bune, copii cu care soarta nu a fost atât de generoasă. Aceștia au fost extrem de fericiți că au primit ghiozdanul, rechizitele și caietele, de care să se poată folosi în timpul anului școlar”, a declarat Adrian Ștef.

În luarea de cuvânt, consilierul județean Ana Maria Marușca a ținut să precizeze faptul că această acțiune, intitulată ”Ghiozdanul Liberal”, aparține ALDE Satu Mare.

Această acțiune, ”Ghiozdanul liberal”, este o acțiune a partidului nostru, care se desfășoară din  2011, deci iată, ea a devenit o tradiție pentru organizația de tineret a partidului nostru ALDE, respectiv organizația de femei. De 4 ani derulăm în mod masiv, în municipiul Satu Mare, respectiv în județ această acțiune, venind în ajutorul acestor copii care au nevoie de aceste rechizite. Este foarte interesant că unii încearcă să își aroge meritul sau să copieze, dar este mai ușor să copiezi decât să creezi ceva. Subliniez încă o dată, este activitatea noastră, rămâne a noastră, și cei care vor primi acest ghiozdan foarte bine utilat, ne vor recunoaște în gestul uman și nobil pe care îl facem pentru ei”, a afirmat Ana Maria Marușca.

Cele 200 de ghiozdane achiziționate până acum se vor împărți copiilor, duminică, începând cu ora 15:00, la Muzeul Județean Satu Mare. Membrii partidului au transmis sătmărenilor, în cadrul conferinței, că dacă doresc să se alăture acestei acțiuni și să doneze rechizite acestor copii sunt bineveniți.

La finalul conferinței, Adrian Ștef a mai ținut să explice care este diferența dintre acțiunea ”Ghiozdanul Liberal” derulată de ALDE şi acțiunea similară derulată de noul PNL.

La noi este ghiozdanul liberal european, pentru că suntem liberali europeni, dincolo este ghiozdanul popular, pentru că sunt populari europeni, asta ca să fie clar și numele. Important este că se dau ghiozdane și cred că acțiunea a fost foarte bună pentru că i-a inspirat și pe alții”, a încheiat Ștef.

 

8 comentarii

 1. Sătmărean Răspunde

  Încă nu ați învățat lecția?! ALDE nu există. Dacă ar exista, ar fi în Registrul partidelor politice, la Tribunalul 1 București. http://tmb.ro/index.php/partide-politice
  Ultima minciună afișată pe portal sm e cu anunțarea firmei ce a câștigat licitația pentru centură,în maxim 8 zile…
  https://portalsm.ro/2015/08/ovidiu-silaghi-despre-constructorul-centurii-ori-aflam-maine-ori-peste-8-zile/
  Până când îi mai mințiți pe sătmăreni?

 2. satmarean Răspunde

  Încă nu ați învățat lecția?! ALDE nu există. Dacă ar exista, ar fi în Registrul partidelor politice, la Tribunalul 1 București.
  Ultima minciună afișată pe portalsm.ro e cu anunțarea firmei ce a câștigat licitația pentru centură,în maxim 8 zile…
  Până când îi mai mințiți pe sătmăreni?

 3. satmarean Răspunde

  Va bateti in ghiozdane?

 4. Arlin Răspunde

  Felicitari!
  Macar ei dau!

 5. Magda Pop Răspunde

  Felicitari ALDE! Chiar daca si celelalte partide au copiat actiunile dumneavoastra, tot voi sunteti primii care au venit in ajutorul copilasilor nevoiasi.Ne bucuram de orice actiune ALDE. Va multumim.

  • satmarean Răspunde

   Stimata doamna, ALDE nu exista. Vedeti acest lucru intrind pe pagina Registrului partidelor politice de la Tribunalul Bucuresti. In consecinta, daca acesta nu exista, cum ar putea cineva sa-i copieze actiunile?!

 6. robi amati Răspunde

  dau din buget doar nu credeti ca de la ei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
„Io-s fecior din Medișa”, ediţia a IV-a

Județul Satu Mare, Consiliul Județean, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare, Primăria și Consiliul Local Viile...

Închide