Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Conducerea clubului a înregistat numele “Olimpia 2010” la OSIM

Dan BăbutPreşedintele clubului FC Olimpia, Dan Băbuţ, a anunţat înscrierea oficială a denumirii “Olimpia 2010” la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM). 

Am înregistrat la OSIM numele Olimpiei. Întradevăr este Olimpia 2010, pe care am înființat-o, nici nu am putut altfel pentru că pe acest club funcționăm, dar ideea este că am înregistrat-o pe numele clubului, ca să se lămurească odată pentru totdeauna. Clubul va rămâne pentru totdeauna a suporterilor și a cetățenilor. În viitor vom avea încă o surpriză, pe lângă această siglă, vom mai avea încă una, dar încă mai sunt de făcut niște pași. Important este că Olimpia este a suporterilor, a cetățenilor și nu a altcuiva”, a declarat Băbuț.

Totodată, conducerea a anunțat că prezența online a clubului sătmărean va fi mai profesionistă. În viitorul apropiat, va exista un singur site cu numele clubului şi o singură pagină pe Facebook. Siteul www.olimpiasm.ro va fi actualizat și va conține mai multe informații despre evenimentele importante din viața echipei și a formațiilor de juniori.

În acest moment, pe siteul Olimpiei apar informații vechi, jucătorii noi nu apar la secțiunea Echipă, dar apar nume vechi ca: Dan Gavrilescu, Iulian Anca, Marius Ioniță și Maximiliano Laso. Pe viitor, de pe site se vor putea cumpăra bilete și materiale promoționale.

Vom trimite notificări siteurilor care folosesc imaginea noastră şi vom proteja brandul Olimpia 2010, ca să nu existe mai multe pagini neoficiale care se folosesc de numele clubului”, a mai spus Băbuţ.

conferinta Olimpia (25)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.