Ultima actualizare: azi, 14:43
Locale

Kereskenyi îi cere explicații lui Ghiocel Matache. Când va fi reabilitată Gara Satu Mare?

gara satu mare2Deputatul UDMR Kereskenyi Gabor l-a interpelat pe ministrul Transporturilor, Iulian Ghiocel Matache, cu privire la starea degradantă a clădirii gării din municipiul Satu Mare. Acesta solicită ministrului un răspuns concret: Când va fi reabilitată Gara Satu Mare?

Redăm interpelarea deputatului  Kereskenyi Gabor:

Au trecut aproape 30 de ani de la ultima reabilitare a imobilului gării din Satu Mare. În tot acest interval, proasta întreținere, alături de intemperii, au afectat serios atât aspectul cât și structura clădirii. Tavanul holului reprezintă exemplul cel mai evident că imobilul reprezintă un pericol real la adresa celor care îl tranzitează. Starea în care se află clădirea Gării din Satu Mare afectează și imaginea orașului, fiind prima impresie pe care și-o formează despre urbea sătmăreană călătorii din vestul Europei.

Domnule ministru,

Când va fi cuprinsă Gara Satu Mare într-un program de reabilitare?

Vă rog să ne comunicați răspunsul Dvs. în scris şi oral.

Kereskényi Gábor, deputat UDMR de Satu Mare

gara satu mare

10 comentarii

 1. Romanul Răspunde

  Stai mai fasz ungur, cand era Gyula primar s-a reabilitat gara? de fapt, s-a reabilitat vreun monument, cladire, romaneasca? Acuma cum e un roman la conducere, vedeti toate defectele orasului. Futu-va-n natie, ca parca Gyulas a reabilitat, garile, parcurile, bancile,statiile de bus, parcari si drumuri si cum a ajuns Coica primar, toate au explodat si crapat.

  • Cetatean Răspunde

   Ai dreptate Romanule, trebuie lasat asa cum e. Este o mandrie pt locuitorii si vizitatorii orasului.

   • Romanul Răspunde

    Nu ai inteles ideea, Gyula a facut ceva? NU.
    Acuma ca e asta la putere, trebuia atacat cu cat mai multe probleme. Nu e vorba ca e Coica, ca ar fi si altu, dar simplu fapt sa arunci pe urmatorul primar toata incompetenta ta de partid e absurd, stupid si da dovada clara de prostie.

    • Unu' Răspunde

     Ba, tu ori esti prost, ori esti prost, dar oricum, se pare ca esti doar prost!
     Ce sari ca dopu’ de la sampanie? L-a criticat cineva pe mult-prea-iubitu’ tau primar chelios? Este o interpelare adresata de catre un deputat al Romaniei, unui ministru al Romaniei! Si chiar ca are omu’ dreptate, dar cam tardive, asa inaintea anului electoral 2016!

   • Pop Ioan Răspunde

    ….”condus” de un oltean get-beget , roman garantat cu singe pur ,cu pedigree.Sau si acesta s-a corcit?

  • escape Răspunde

   Mai fasz nefutut. Spune-ne te rog macar 1 “cladire romaneasca monument” din Satu Mare…..

   • Romanul Răspunde

    Sa inteleg ca toate-s a ungurilor? Scuze, credeam ca suntem in Romania. Imi cer scuze, nu stiam ca suntem in Ungaria. Presupun ca hotelul Dacia, casa alba, fostu cinema popular sunt ale polonezilor… Scuze, posibil sa nu fi citit bine limba in care e scris prin oras, poate e rusa sau slavona… Nu stiu, orasul asta e macar in Europa?
    Ce pusca mea de intrebare e asta ma? o cladire romaneasca monument? Da unde slobozi esti? In Austria? Ungaria, faptul ca s-au reconditionat doar cladirile din patrimoniul maghiar ce morti tai inseamna? Sau esti si tu ungur? Apoi date-n gatu mati inpoi in tara ta, nu-mi veni cu drepturile minoritatilor, astfel de aberati doar voi puteti cere.

    • deejay 112 Răspunde

     Mai ROMmanule, mai! Daca tot te dai mare roman si vad ca si mare nationalist macar invata sa scrii corect in limba ta. Ia vezi: Sa inteleg ca toate-s a ungurilor? In clasele primare deja se invata ca monumentele sunt ALE ungurilor si nu toate-s A ungurilor. Ia pune mana pe carte si mai invata marele ROMman ce esti 😉 iar apoi haideti la Mateszalka si la Hajduszobszlo ca oricum toata Ungaria e plina de voi deja 😉

     • Romanul

      Merci, acuma poti sa-ti ceri 70% din Transilvania si locuri de parcare gratis pentru asta? Alte pareri si sfaturi pentru existenta?
      Grammar-Nazi-wanna-be ce esti :-j

     • matroz

      @deejay 112:i-a auzi ,Ungaria e plina de romani!Bravo,stiam eu ceva de migranti,emigranti si refugiati,dar nici asa!Dar daca ne aplecam putin asupra istoriei,locul romanilor este si acolo!Nu stiai?Ori voi ati ramas cu turcii de la Mohacs?De altfel continuati sa ridicati garduri ca poate va cer turcii teritoriul inapoi!
      Stii de ce e Coica in spital?Cica s-ar fi taiat intr-o sticla verde din care bause Kereskenyi Gabor si s-a infectat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.