Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Eugeniu Avram şi Virgil Enătescu, membri de onoare în grad de comandor ai Ordinului Militar de România

Virgil Enatescu, Eugeniu Avram, grad comandor (7)Prefectul Eugeniu Avram şi academicianul Virgil Enătescu au primit astăzi distincţia de membri de onoare în grad de comandor ai Ordinului Militar de România.

Evenimentul s-a desfăşurat în sala mică a Palatului Administrativ, participând pe atât reprezentanţi ai instituţiilor publice cât şi şefi sau foşti şefi din instituţii apropiate Armatei, precum şi prieteni ai celor doi.

Distincțiile au fost conferite de către președintele Ordinului Militar de România, col.dr.ing. Adrian Constantin, după un laudatio.

Modest, prefectul Eugeniu Avram a spus că în întreaga sa carieră, atât la Direcția Sanitar Veterinară cât și la Prefectură, nu a făcut altceva decât să-și dedice activitatea, ca un bun român, cetăţeanului, fiind ghidat de corectitudine, dorinţa de perfecţionare, cinstirea şi propăşirea României.

Academicianul Virgil Enătescu le-a transmis celor prezenţi că el nu a făcut niciun sacrificiu, aşa cum s-ar crede, mai ales că marile sale realizări sunt din perioada comunistă. El a mărturisit că a fost vorba de pasiune, de hobby în tot ce a făcut, şi a recunoscut de fapt că succesul său se datorează “rezistenţei celor care nu au vrut să mă lase să fac”.  Enătescu le-a mai ţinut o pildă celor prezenţi, spunându-le că tot timpul progresele au fost făcute de cei care şi-au spus punctele de vedere, au avut curajul să spună lucrurilor pe nume şi nu au fost ”yes men”.

Un comentariu

  1. gigi Răspunde

    felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.