Ultima actualizare: azi, 11:02

Locale

Otilia Mantelers la Satu Mare. Sâmbătă are loc cea mai îndrăgită conferință de parentig

Otilia Mantelers, instructor “Parenting by Connection”, trainer de Playful Parenting şi specialist în joaca terapeutică cu copiii de la 0-10 ani, vine la Satu Mare, sâmbătă, 12 septembrie, pentru a susține conferința ”Conectarea părinte – copil, râsul și lacrimile copilăriei”.

Sătmărenii au acum oportunitatea de a descoperi cum să comunice autentic cu cei mici, prin joc, și cum să gestioneze ușor crizele de tantrum ale acestora. Conferința susținută de Otilia Mantelers aduce sătmărenilor mai multe informații despre sănătatea și starea de bine a copiilor, primind astfel un set complet de instrumente utile în creșterea și educarea copilului.

Evenimentul, la care sunt așteptați peste 50 de participanți, va începe la ora 10:00, la Hotel Cardinal, str. Eroii Revoluției, nr.5, înregistrarea participanților având loc de la ora 09:30. Pentru mai multe informații puteți suna la numărul de telefon 0741.493.052, psiholog Alexandra Rițiu.

Conferința este organizată de  Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie, și cuprinde două părți: prima despre joc și beneficiile conectării cu copilul, iar a doua despre un subiect care crează neplăceri multor părinți, și anume crizele de furie ale celor mici. 

Vin la voi, sătmăreni, cum mult drag, să vă povestesc despre cum să vă jucați cu copiii voștri, astfel încât să vă bucurați din plin de tot ceea ce au ei de oferit! Vă voi arăta cum să petreceți cu ei un timp care să îi hrănească mental și emoțional și cum să le ascultați emoțiile dificile”, spune Otilia Mantelers.

Facebook cover Conectarea parinte-copil rasul si lacrimile  copilariei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.