Ultima actualizare: azi, 17:11

Locale

Prins la volan fără permis și cu alcoolemie de 1,38 mg/l

alcool la volanLa data de 19.09.2015, orele 15.30, lucrători din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Beltiug, au oprit în trafic pe raza localității Beltiug autoturismul marca Opel condus de către  H. Ștefan de 50 ani, domiciliat în comuna Beltiug, care nu a putut prezenta permisul de conducere. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că susnumitul figura cu restricții privind dreptul de a conduce.

Totodată, polițiștii au constatat că acesta vorbea incoerent, din habitaclul autoturismului emanând un miros de halenă alcoolică. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 1,38 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare, unde i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană având dreptul de conducere suspendat și conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Sursa: Poliția Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.