Ultima actualizare: ieri, 21:54

Locale

Raul Băbţan, reales preşedintele TSD Satu Mare. Posturi promise în administraţie (FOTO)

TSD Satu Mare (32)Peste 300 de tineri social democraţi din judeţ l-au votat astăzi în unanimitate pe Raul Băbţan în funcţia de preşedinte al TSD Satu Mare pentru un nou mandat. În cadrul conferinţei, Mircea Govor le-a promis tinerilor că li se va dubla numărul de locuri în consiliile locale.

La conferinţa de alegeri au participat senatorul Liviu Marian Pop, ministru pentru dialog social, preşedintele TSD la nivel naţional, Mihai Sturzu, preşedintele  filialei judeţene a PSD, Mircea Govor şi liderii celorlalte organizaţii din partid. Au fost convocaţi 400 de tineri din întregul judeţ, înregistrându-şi prezenţa 348.

Raul Băbţan şi-a prezentat raportul de activitate pentru mandatul pe care l-a încheiat, arătând că a reuşit să organizeze un eveniment ce a avut un impact foarte mare la nivel naţional, şi anume acţiunea prin care premierul Victor Ponta şi actualul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, au înmânat carnete de partid pentru 1.000 de tineri sătmăreni.

El a precizat că TSD s-a făcut remarcat în interiorul partidului şi prin cei 60-100 de tineri care au fost zi de zi pe baricade în campaniile electorale.

Rând pe rând, invitaţii au avut doar cuvinte de laudă la adresa TSD Satu Mare. De altfel, şi preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, s-a declarat mândru de organizaţia de tineret. El le-a spus tinerilor că se bucură de faptul că în urmă cu doi ani a ales să-l susţină pe Raul Băbţan, precizând că tânărul Băbțan a corespuns exigenţelor.

Sunt ferm convins că viitorul acestui partid la nivelul județului Satu Mare este asigurat. Avem un pic de handicap pentru că 40% din electoratul din județ este de partea UDMR-ului, dar noi ceilalți suntem cei mai mulți și cei mai buni. Vă asigur şi vă garantez că în 2016 numărul tinerilor în consiliile locale, inclusiv în Consiliul Judeţean se va dubla. Aşa văd eu viitorul acestui partid, al acestui judeţ, prin promovarea tinerilor”, a spus Mircea Govor.

TSD Satu Mare are la nivel de judeţ 47 de organizaţii, 2.011 membri, din care 1.287 înscrişi în ultimul mandat.

După discursuri, Raul Băbţan, singur candidat pentru un nou mandat de preşedinte, a fost ales în unanimitate.

11 comentarii

 1. Adrian Răspunde

  govor degeaba isi pregateste tinerii care sa ii manipuleze de pe acum pt consiliu, pt ca el va fi la puscarie pana la alegeri.

 2. gigi Răspunde

  Spre comunism inaintam in zbooorrr!viitorii penali ai tarii sunt pregatiti de tineri de cali.tre actualii pena

 3. Cetatean Răspunde

  Daca a fost singurul candidat pentru un nou mandat de preşedinte, cu cine ati fi vrut sa voteze membri? Asta inseamna comunism!

 4. Patriotul Răspunde

  Alegerea lui Raul Babtan e o dovada vie ca PSD nu doreste sa se reformeze nici macar la nivel de tineret, fiind tributar unei gandiri comuniste, centrata pe non-valori! A alege un tanar cu multiple deficiente de comunicare, slab pregatit profesional, contand doar spatele asigurat de Govor, arata ca PSD nu are viitor. In sprijinul ideii anterioare, lipsa de respect pentru justitie, parlamentarii PSD votand impotriva incuviintarii,dar si acceptarea in fruntea partidului a unui condamnat, Liviu Dragnea.

  • patrut ionel Răspunde

   da-ti o palma, idiotule!

  • Haha Răspunde

   Patriotul are dreptate. PSD a fost dintotdeauna un partid de comunisti si de corupti. Babtane, nu uita, inca e pe tine DNA! Iti amintesti de cand ai fost chemat la DNA pentru scandalul cu Govor dupa primul tur de scrutin la prezidentiale? O sa fii chemat probabil si dupa cele locale!

 5. gigi Răspunde

  Raul is the best!

 6. Hahaha Răspunde

  Asta e invatacelul lui Govor, precum Ponta al lui Iliescu. Niciodata uitati, niciodata iertati, PSD vinovati. Criminalilor! Nu o sa va votez niciodata!

 7. ocolsilvic Răspunde

  asteptam tinerii, care vor la ciolan cit mai repede, daca se poate din 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.