Ultima actualizare: azi, 11:07

Sport

Săptămâna Europeană a Sportului la Satu Mare

saptamana sportuluiSăptămâna Europeană a Sportului #BEACTIVE se derulează în perioada 07-13 septembrie 2015. Programul este finanţat cu sprijinul Comisiei Europene Program cofinanțat de Programul Erasmus+ al Uniunii Europene; Program cofinanțat de Ministerul Tineretului și Sportului, Coordonator Național al SES este Federația Română Sportul pentru Toți.

Direcția Județeană pentru Tineret și Sport în colaborare cu Asociația Județeană Sportul pentru Toți Satu Mare, având ca parteneri Consiliul Local și Primăria Sanislău, a organizat Cupa Moților la Cros, în data de 8 septembrie 2015 la baza Sportivă din Marna Nouă la 5 categorii de vârstă, masculin și feminine, competiție la care au participat 75 de persoane. Partener Consiliul Local și Primăria Sanislău.

În data de 12 septembrie 2015, având ca partener Sindicatul UNIO, se va organiza Cupa UNIO – Intersecții la fotbal, fotbal tenis și tenis, la baza sportivă MIU.

În perioada 11-12 septembrie la baza sportivă UNIO, în cadrul „Zilelor porților deschise”, pot participa doritor la fitness și șah.

„Zilele porților deschise” – 12-13 septembrie – săli deschise gratis pentru activități de fitness și aerobic.

z

 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.