Ultima actualizare: azi, 09:34
Locale

Accident în sensul giratoriu de la Finanțe (Foto)

accident sens giratoriu Piata Romana (1)Un accident de circulație s-a produs astăzi, 15 octombrie,  în sensul giratoriu din Piața Romană, în faţa sediului Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Satu Mare.

Din primele informații se pare că șoferul unui autoturism marca Fiat Punto, fără să se asigure, a intrat din sens în intersecție și nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism Matiz, condus de către o femeie, care l-a lovit din plin. Impactul dintre cele două vehicule nu a mai putut fi evitat.

Din fericire nu a fost nicio victimă, cu toate că pe bancheta din spate a autoturismului Matiz se afla un copil în momentul impactului. Mașinile au fost destul de avariate.

Vom reveni cu detalii.

2 comentarii

  1. Canigula Răspunde

    Asa se intampla cand o intersectie in forma sensului giratoriu nu respecta si regula sensului giratoriu. Bineinteles ca noi satmarenii cunoastem reglementarea prioritatii in acea intersectie, dar uite ca un strain o pateste.

  2. S.C. Răspunde

    Nu e sens giratoriu. E intersectie dirijata prin semne de circulatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Rumelia Koren a primit titlul de cetăţean de onoare (FOTO)

Primarul Dorel Coica i-a înmânat astăzi prof. univ. dr. Rumelia Koren, titlul de cetăţean de onoare al municipiului Satu Mare,...

Închide