Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

”Craterele” de la intersecția Satu Mare-Lazuri au intrat în reparații. Și primarul din Lazuri și-a spart baia de ulei

Stefan LengyelPrimarul comunei Lazuri, Ștefan Lenghel, s-a arătat astăzi revoltat în cadrul ședinței ATOP, că și-a spart baia de ulei a propriului autoturism în ”craterele” de la intersecția străzii Gheorghe Barițiu cu drumul spre Lazuri.

Cele două gropi au dat bătăi de cap tuturor șoferilor care circulă zilnic pe acea rută, mulți dintre ei chiar avariindu-și mașinile destul de grav.  

Sunt acolo două gropi de câteva luni de zile, unde s-au lovit multe mașini. Am sesizat asta, Consiliul Județean pasează mingea la municipiu, municipiu la județ. Problema este că acel punct aparține municipiului Satu Mare. Ar trebui luate neapărat măsuri, vă dați seama în ce dificultate sunt puși șoferii, inclusiv și eu mi-am lovit mașina în acele gropi și mi-am spart baia de ulei”, a declarat primarul Lenghel.

Din discuțiile purtate în cadrul ședinței, a reieșit că Municipiul Satu Mare nu mai are contract de reparații drumuri din luna aprilie a acestui an iar sectorul respectiv va fi reabilitat prin bunăvoință Consiliului Județean.

Deja la această oră, în urma numeroaselor sesizări ale cetățenilor, la fața s-a intervenit fiind prezentă o echipă de lucrători care efectuează lucrări de reparație pe acea porțiune de drum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.