Ultima actualizare: azi, 22:15

Totul despre sex

Dialog BTS

sexOrice prersoana activa sexual risca sa se contamineze cu BTS. Daca ai folosit prezervativ cu persoana careia ii marturisesti, aceasta nu poate sa te acuze decat daca n-ai facut-o si in trecut, chiar daca nici macar asta nu este valabil in unele cazuri.

            Momentul in care vei marturisi ca despre o BTS permanenta  este cel in care decizi ca relatia a devenit serioasa sau are potentialul sa fie asa, o buna relatie se bazeaza pe incredere, iar daca astepti prea mult partenerul se va simti pacalit. Pregateste-te mai intai daca nu ai carti si brosuri despre boala ta, fa rost.

Partenerul poate vedea cu ochii lui cum stau lucrurile.

Vorbeste calm, spune-i ca ai ceva de zis si ca ai vrea sa nu te intrerupa pana nu inchei.

Daca nu poate accepta reconsidera relatia, daca partenerul a citit tot ce era de citit si nu poate infrunta situatia, spune-i ca are doua posibilitati, sa discute cu un specialist in consiliere sau sa plece.

Doar nu vrei sa stai cu cineva care sa-ti aduca mereu aminte cat de usuratic(a) esti si sa faca bancuri proaste pe seama ta.

Daca cineva ti-a dat o BTS, trateaza acea persoana cu respectul pe care speri ca ti l-ar arata si ea tie. Nu a facut-o in mod deliberat, asa ca nu arunca piatra. Afla adevarul si mergi mai departe, impreuna cu sau fara ea/el.

Vă urăm o săptămână fără crize. Orice asemănare cu realitatea poate fi adevărată!

Reclamaţii ulterioare nu se primesc!

Dr. Sorin Nichita
[email protected]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.