Ultima actualizare: azi, 19:54

Locale

Fashion’s Night Out: Frumusețe, culoare, stil și lenjerie de budoir (FOTO)

fashion night out (373)INEDIT, Spencer by Ciprian Crăciun, Atelier Cris Fashion, designerii de la CM – creation de mode (Cosmin Mureşan şi Sebastian David), Ramona Năprădean, Bianca Breban, Monica Ştrango şi Sogni di Baricco au creat o nouă seară magică de modă. Amatorii de fashion au avut parte de o seară destinsă în care au vizionat colecții cu personalitate și aplomb dedicate oamenilor îndrăzneți, eleganți, cu atitudine și stil. 

O nouă ediție a evenimentului Fashion’s Night Out, organizat de către Agenţia Trust Model, s-a desfăşurat în această seară la  restaurantul Kabuki din Satu Mare, unii dintre creatorii de modă impresionând audieța cu ţinutele prezentate. Colecțiile au avut  tematică de toamnă-iarnă pentru femei şi bărbaţi create de designeri din Satu Mare şi Baia Mare.

Zita Pop, designerul renumitei case de modă sătmăreană INEDIT a prezentat noua colecție prêt-a-porter toamna –iarna 2015-2016. Colecțiile Inedit în decursul timpului s-au deosebit prin ținute speciale și propuneri îndrăznețe. În acest sezon, noua colecție Inedit, creată de Zita Pop, a surprins prin ”aerul proaspăt proaspăt și pozitiv, care îi va face să se simtă tineri, și care purtând-o, le va însenina ziua”.

Ciprian Crăciun readuce în prin plan costumele la două rânduri de nasturi, dar de această dată într-o nouă combinație cromatică și cu noi accesorii față de cele cu care am fost obișnuiți la aceste modele de costume.
Designerul, ține seama atât de anotimpul în care ne găsim, și anume toamna, cât și de cerințele acestui stil.

Fata care a scris cartea iubirii” reprezintă partea a două din tripticul divelor, al colecțiilor inspirate de personaje feminine de referință în viața și cariera designerului. Colecția lui Cosmin Mureșan, reprezintă un omagiu adus mamei sale, dar și tuturor femeilor eroine, mame, soții, bunici.

fashion night out (182)

“Bedroom’s eyes” sau despre senzualitate dramatică. Folosind țesături prețioase și accesorii elaborate,Sebastian David a redefinit conceptul de lenjerie de budoir. Folosind multiple surse istorice, designerul este inspirat de personaje luxuriante și de povești senzuale de iubire. Rezultatul este un produs elaborat, o colecție eclectică ce cuprinde piese de lenjerie, translate în elemente de spectacol.

Colecția “Fericirea din petale de fluturi” s-a născut din colaborarea dintre Bianca Breban și Creation de Mode, adresându-se doamnelor și domnișoarelor cu personalitate, în special celor care vor să fie unice . Punctul forte al colecției e reprezentat de aplicațiile manuale din șnur soutache, gabosoane din sticlă și plastic, mărgele, pietre semiprețioase, pictură manuală dar mai ales aplicația foiței de aur care dă o notă de înaltă clasă întregii ținute, toate reunite sub forma mirificului fluture.

fashion night out (310)

Ramona Năprădean a prezentat colecția “Colours of life”, inspirată de culorile din jurul nostru, culori care ne ajută să trecem peste rutina de fiecare zi. Colecția cuprinde o serie de piese vestimentare realizate din materiale de diferite texturi. Voaluri pline, bucleuri, stofe, pânză țărănească îmbogățite cu elemente pictate.

Monica Strango a prezentat colecția “Nothing else but sublime”. În această colecție ea a optat pentru croiuri sublime, materiale fine și țesături prețioase precum dantela, ducesul, cu accente de mărgele și transparente, pentru a spune încă o dată povestea magică a trupului feminin. Accesorizarea ținutelor este realizată de către artistul plastic Mihaela Pastor. Noua colecție semnată Mihaela Pastor dezvăluie femeia romantică surprinsă în ipostaza unei Donna Angelicata. Florile, poeziile pământului sunt axul central ce învăluie colecția într-un aer delicat.

fashion night out (76)

Colecția “FRESH-UP COCKTAIL” a Cristinei Mureșan, de la Atelier Cris Fashion, ne duce într-o lume în care o rochie sau un deux piece te transformă într-o persoană specială cu o ținută impecabilă și modernă nu doar prin croiala simplă ci și prin elementele unice care dau farmecul întregii colecții. Materialele din care au fost confecționate ținutele care urmează să fie prezentate sâmbătă seara, sunt piele și imitație de piele, accesorizarea făcându-se cu diferite modele de franjuri și fermoare.

Sogni di Baricco este un concept nou pe piața sătmăreană, născut din dorința de a avea țesături “altfel” decât până acum. Creat de Ioana Kerekes, acest boutique de țesături exclusiviste aduce ca noutate mătasea ca element de bază al oricărei garderobe. Țesăturile au prins viață cu ajutorul designerului Cosmin Mureșan. 

fashion night out (120)

Colaboratorii acestei ediţii au fost Andrea Ofrim, Jakab Orsolya, Larisa Hrezdac, Loredana Paşca (Decor BridalEvents), Oli Marchiş, Zsolt Bottyan (Samtech Sound) respectiv Alexandra Catargiu, prezentatoarea evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.