Ultima actualizare: azi, 13:04

Locale

Grupul Woco şi-a deschis noua hală din Satu Mare (FOTO)

inaugurare fabrica woco (41)Grupul Woco şi-a inaugurat astăzi noua hală situată pe str. Fagului din municipiului Satu Mare. La inaugurare, pe lângă reprezentanţii  administraţie locale, au fost prezenţi mai mulţi oameni de afaceri sătmăreni şi colaboratori ai firmei.

Grupul Woco a fost pentru prima dată în România în anul 2003, dar a revenit în Carei în anul 2011.

Am început să reconstruim această locație bazată pe piese de cauciuc. În 2013 s-a luat decizia de a implementa în România producţie pentru industria auto. În 2014 s-a decis să vom redeschide locaţia din Satu Mare. Am intrat în tratative cu Autonova, a durat exact cinci minute să batem palma şi în februarie anul acesta am început renovarea acestei hale. Noi am făcut un plan și cu ajutorul proprietarilor am făcut-o așa cum o vedeți astăzi“, a declarat directorul general Tankoczi Francisc.

Grupul Woco a fost înfiinţat în 1956 într-un orăşel din Germania şi s-a dezvoltat pe întregul mapamond, având fabrici în Europa, America de Nord şi Asia. Grupul a avut în 2014 o cifră de afaceri de 555 milioane euro şi 4.150 de angajaţi. Woco are trei divizii, pe acustic, automotive – piese de cauciuc şi non-automotive pe piese pentru industrie. Firma produce o gamă largă de elemente de cauciuc.

În România Woco are 192 de angajaţi şi speră să aibă mult mai mulţi.

5 comentarii

  1. gigi Răspunde

    da bufonul sef in ce calitate e acolo, betonier de serviciu?

  2. 0758395414 Răspunde

    Ie o fabrica ok , dar directorul de productie ie de cacat

  3. Chiș costel Răspunde

    Caut de lucru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.