Ultima actualizare: azi, 17:25

Sport

Peluza Sud, protest față de conducerea Olimpiei

Olimpia - Gaz Metan (103)Peluza Sud Satu Mare a transmis în această seară un comunicat de presă prin care își exprimă nemulțumirea cu privire la orele la care sunt programate meciurile. Redăm comunicatul:

Asa sunt unii: prind greu, si uita repede

N-a curs apa multa pe Somes de la ultimul meci cu FC Baia Mare si din nou cei ce tin vremelnic fraiele Olimpiei dovedesc ca nu au nici cea mai mica farama de respect fata de cei pentru care exista Olimpia. Vorbim despre programarea meciului cu rivalii baimareni la o ora la care oricarui suporter de rand ii este imposibil sa ajunga sa-si sustina echipa. Poate conducerea Olimpiei nu este obisnuita ca vinerea la ora 14 sa munceasca (la o prima vedere nu-i prea place sa munceasca deloc) dar noi, suporterii ne castigam painea in zilele saptamanii macar pana la ora 16. Intelegem ca sunteti rupti de realitatea cotidiana si ca Olimpia sau alte institutii pe care le conduceti sunt doar jucarii primite cadou cu ocazia alegerilor dar tinem sa va trezim la realitate: nu e asa. Olimpia exista pentru suporteri, iar daca acestia nu o pot vedea, atunci mai bine stingeti lumina si ne vedem toti de treaba noastra. Scuzele cum ca FC Baia Mare este organizator, ca avem un (!!!) jucator la nationala de juniori , ca avem etapa intermediara, nu tin. Normal ca baimarenii care sunt organizatori nu ne vor la acest meci, dar probabil ca nici voi. V-ar fi mult mai simplu fara suflarea nostra in ceafa, nu? Sta Olimpia intr-un singur junior? Pai in cazul asta ar trebui sa aiba cel mai mare salariu iar restul jucatorilor schimbati… Iar cu etapa intermediara ajungem la fosta discutie: jucatorii nostri chiar nu au conditie fizica??? Sau nu au conditii de pregatire si atunci tot voi sunteti de vina?
Noi ne-am saturat sa inghitim toata mizeria asta, nemultumirile le-am insirat in comunicatul anterior, si, drept consecinta, NU vom mai sustine neconditionat acest club pana nu ni se arata respectul cuvenit, atat noua, celor din galerie, cat si celorlalti spectatori.
Lansam un apel catre satmarenii care vor veni duminica la meci, ca daca pana la ora inceperii meciului problema nu va fi solutionata, sa se alature protestului nostru.
Peluza Sud

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.