Ultima actualizare: azi, 09:00

Locale

PrimaGYM: Demonstrații de bodyART, deepWORK și BAX cu elevii de la Liceul Sportiv

PrimaGYM, sala LPS (81)Peste 100 de elevi ai Liceului cu Program Sportiv din Satu Mare au participat astăzi la o oră de sport diferită față de cele de volei, baschet și fotbal. Instructorii autorizați de la PrimaGYM, Simona Niste și Ilona Ilyes, le-a prezentat elevilor noile concepte de bodyART, deepWORK și BAX. Acțiunea face parte dintr-un proiect internațional între România și Germania, intitulat ”O viață sănătoasă”, fiind implicate două licee, unul din Satu Mare și anume Liceul cu Program Sportiv și un liceu sportiv din Germania.

Directorul adjunct al Liceului Sportiv, Dorel Ziman, a declarat că proiectul are trei etape. În primele două etape atât elevii sătmăreni cât și cei din străinătate au participat la o activitate despre nutriție și la o activitate în care elevii au avut ocazia să vină cu idei și tactici noi în toate sporturile pe care le fac.Ultima etapă a acestui proiect s-a desfășurat astăzi în sala LPS, când elevii au intrat în contact cu un nou concept sportiv, inițiat de Robert Steinbacher, pe care instructorii de la PrimaGYM l-au prezentat tuturor. 

Este un moment în care Liceul Sportiv dă mâna cu PrimaGYM și o să facă o activitate frumoasă împreună. Partenerul nostru german va fi surprins pentru că acest concept nou este creat chiar la ei acasă”, a declarat președinta comisiei de proiecte a Liceului Sportiv, Loredana Ruba.

Instructorii de la PrimaGYM au susținut o demonstrație de bodyART, deepWORK și BAX, exerciții pe care le-au efectuat și elevii sportivi.

Este cea mai nouă concepție a lui Robert Steinbacher, BAX și deepWORK, care sunt copiii neastâmpărați ai conceptului mamă, bodyART și care au fost văzute în Satu Mare, doar la orele noastre. Toate cele trei concepte vor fi prezentate astăzi și sperăm să fie bine primite, mai ales că este vorba despre sportivi. BodyART este un concept pentru trup, minte și suflet. Este bazat pe cele cinci elemente din medicina tradițională asiatică, conține elemente de yoga, de gimnastică medicală și foarte mult se bazează pe respirație. De asemenea, întărește, mobilizează, dă putere și flexibilizează. DeepWORK este un antrenament cardio, foarte intens iar BAX este o explozie puternică prin cardio și întinderi. Te ajută să îți conștientizezi foarte mult corpul și să îl liniștești și ajungi în yin”, a afirmat Simona Niste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.