Ultima actualizare: azi, 16:14
Locale

PSD Satu Mare şi-a cinstit pensionarii (FOTO)

psd satu mare pensionari (19)Conducerea filialei judeţene a PSD Satu Mare a organizat astăzi un eveniment cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, oferind 72 de diplome membrilor merituoşi.  

Preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, le-a mulţumit seniorilor din partid pentru susţinerea pe care au acorda-o acestei formaţiuni, asigurându-i în continuare pe întregul său sprijin.

“Vă spun sincer să aveţi parte numai de bucurii, sănătate, şi La mulţi ani de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice! Dar eu vă consider veşnic tineri. Vă mulţumesc, în primul rând, pentru că existaţi. Pentru că dumneavoastră sunteţi cei care ne îmbărbătaţi şi ne întăriţi prin prezenţa voastră. Eu, în calitate de preşedinte al Organizaţiei Judeţene, am fost, sunt şi voi fi alături de dumneavoastră. De altfel, cred că suntem singurul partid din judeţul Satu Mare care a pus la dispoziţie tot ce am avut la partid, pentru a vă desfăşura activitatea în mod civilizat. După cum aţi văzut, atât noi, de la nivelul judeţului Satu Mare, şi în special Guvernul României a avut grijă de dumneavoastră”, a declarat Mircea Govor.

În cadrul întâlnirii au fost acordate 72 de diplome, din care trei de excelenţă, 18 de merit şi 52 de onoare.

 

4 comentarii

 1. unu Răspunde

  cum adica “membrilor merituosi”!!!????

 2. satmarean Răspunde

  Penibil!!!

 3. Horotan C. Antonio Răspunde

  Sa mearga PSD in …..comunismului, in loc sa cinsteasca tineretu ei cinstesc oamenii care is ca ei. N'ar avea zile nici unu din PSD

 4. baba Răspunde

  mari snapani Ponta ne da 50 de bani Mircica ne jupuieste la facture de apa , APASERV… asa ca ce am castigat la pot am pierdut la govorila!
  Cate neamuri sotii fiice etc ingroase statul de plata la apa pe buzunarul nostrum. Esti de mare ajutor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.