Ultima actualizare: azi, 11:55

Locale

Șofer fără permis. A intrat cu mașina într-un stâlp de iluminat și a fugit de la fața locului

images (7)Un eveniment rutier soldat cu rănirea ușoară a două persoane a avut loc duminică, 11 octombrie 2015, în jurul orei 04:37, în Turulung. Șoferul unui autoturism care nu deținea permis de conducere a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un stâlp de iluminat public. După producerea accidentului acesta a fugit de la fața locului.

În data de 11.10.2015, V. Laszlo, de 23 de ani, din Turulung, a condus autoturismul marca VW Passat, fără a deține permis de conducere de nicio categorie, iar pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabil umed și acoperit cu pietriș, a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public aflat pe marginea din dreapta a direcției de mers, părăsind locul accidentului fără încuviințarea poliției.

 În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a unui tânăr de 25 de ani și a unei minore în vârstă de 15 ani, pasageri în autoturism, ambii din Turulung. Autorului i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere” și “părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.