Ultima actualizare: azi, 15:10

Locale

Un șofer a fugit de la fața locului după ce a accidentat o femei

accident-pietonLa data de 21 octombrie 2015, în jurul orei 21.10, poliţiştii rutieri careieni au fost sesizaţi despre faptul că, la Spitalul Municipal Carei, se află o persoană de sex feminin, care ar fi fost victima unui accident de circulaţie.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că, o femeie, în vârstă de 61 de ani, a  fost accidentată uşor,  în timp ce traversa strada 1 Decembrie, de către un autoturism al cărui conducător auto a părăsit locul producerii accidentului. Victima a fost transportată la unitatea medicală, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.

Oamenii legii au demarat imediat activităţile pentru identificarea persoanei bănuite de comiterea aspectelor sesizate, reuşind depistarea sa, în scurt timp.

În urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit faptul că Csaba B. a condus autoturismul marca Opel şi ar fi accidentat-o pe Clara V., care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure corespunzător.     

Bărbatul a fost testat cu aparatul, rezultatul fiind negativ, de asemenea, atât lui cât şi femeii le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei  alcoolemii.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.