Ultima actualizare: ieri, 23:05
Publicitate

Antrenorii bodyART WINTER: Camelia Hoitan

camelia hoitanÎn cadrul evenimentului Beauty Days, duminică, 22 noiembrie, aveți ocazia de a participa la seminariile de bodyART și deepWORK susținute de antrenorii autorizați ai școlii de bodyART Romania.

Turneul național Yin Yang 2015 se încheie la Satu Mare într-un eveniment intitulat bodyART WINTER, zi în care se reunesc cei mai de seamă antrenori din România: Simona Niste, Ilyes Ilona, Andrei Chirilă, Bianca Bogdan și Camelia Hoitan. BodyART Winter are loc duminică, 22 noiembrie, la Grand Mall, începând cu ora 10:00. 

Până la desfășurarea evenimentului, vă prezentăm antrenorii de bodyART, începând astăzi cu Hoitan Camelia, antrenor din Târgu Mureș.

Camelia Hoitan și-a început activitatea de antrenor în anul 2007, în urma unor cursuri de instructor aerobic, personal trainer și wellness consultant urmate în SUA.
Mereu în cautare de perfecționare, a urmat cursurile FRSPT de formare ca și antrenor, workshop-uri de perfecționare în Step, Dance, Pilates, cursurile bodyART basic, dynamic, contact, pure, deepWORK.
În anul 2013 a teminat Facultatea de Kinetoterapie din Târgu Mureș, care a mers în paralel cu cursurile bodyART și deepWORK, ceea ce i-a deschis și mai mult, i-a lărgit viziunea asupra kinetoterapiei, fitness-ului.
După 8 ani în acest domeniu, lucrând ca și antrenor în diverse săli de sport din Tg Mureș, a avut curajul de a deschide un cabinet de kinetoterapie specializat în tratamentul afecțiunilor spatelui, unde o mare contribuție o are “lumea bodyART”.
bodyART reprezintă pentru mine perfecționare ca instructor și kinetoterapeut, m-a învățat arta predării, arta comunicării, arta mișcării. Este o cale de introspecție, mă ajută în fiecare zi să mă descopăr și în același timp îmi arată calea de a-i ajuta pe alții să se descopere la nivel fizic, mental și sufletesc. M-a ajutat să îmi fac prieteni noi, în mentorii pe care îi avem dar și din rândul clienților“, a declarat Camelia Hoitan.

Vino la acest eveniment să o cunosti pe Camelia Hoitan la bodyART Pure și deepWORK !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Publicitate
18 noiembrie – o zi pentru dezvoltarea ta. Participă și tu la cel mai nou program educațional de training

Echipa Spice Profit și Spice Event vă așteaptă în data de 18 noiembrie, la Filiala Satu Mare a Universității de...

Închide