Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Bărbat accidentat grav pe trecerea de pietoni

descărcare (2)La data de 12 noiembrie 2015, la intersecţia străzilor Rodnei cu George Călinescu, din municipiul Satu Mare, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu rănirea unei persoane.

Poliţiştii Biroului Rutier au stabilit, în urma cercetărilor efectuate la faţa locului, faptul că, Vasile T.  de 75 de ani, conducând autoturismul marca Opel, pe fondul neacordării de prioritate a accidentat un bărbat, în vârstă de 76 de ani, care era angajat în traversarea regulamentară a străzii pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a pietonului, victima fiind transportată la unitatea medicală, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.

Conducătorul auto a fost testat  cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, totodată celor doi, le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În acest caz a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.