Ultima actualizare: ieri, 19:44
Locale

PNL Satu Mare nu este de acord cu închiderea circulaţiei în Centrul Vechi

piata libertatii satu mareConducerea PNL Satu Mare nu este de acord cu închiderea circulaţiei în centrul vechi al municipiului fiind de părere că administraţia locală efectuează experimente pe sătmăreni.

Nouă ni se pare greşită această idee cu închiderea centrului vechi pentru sărbătorile de iarnă pentru că va crea un haos în trafic pe care îl vor deconta unii, plus că nu cred că se justifică economic să facă acest blocaj în centru. Există tot platoul din centrul nou, suficient pentru câteva mii de oameni care să-şi petreacă sărbătorile de iarnă în atmosfera de crăciun care poate fi organizată acolo. Încă nu suntem la acel nivel, nu avem infrastructura atât de dezvoltată încât să ne permitem să închidem centrul“, a declarat Romeo Nicoară.

Co-preşedintele Adrian Cozma a arătat că aproape toate străzile lăturalnice sunt cu sens unic, astfel că se vor produce ambuteiaje.

Tare curios aş fi să văd cum se va desfăşura traficul pe Mihai Viteazu în faţa judecătoriei unde o bandă este închisă. Eu cred că atunci când vii din poziţia de primar, de gestionar al tuturor problemelor, să arunci pe piaţă tot felul de lucruri care sunt evidente şi nu le-au verificat sau n-au capacitatea, cineva trebuie să răspundă, pentru că nu suntem aici un laborator de experimente pe nervii sătmărenilor“, a spus Cozma.

5 comentarii

 1. gigi Răspunde

  cine e curios de pararea voastra, nu contati cel putin un an inca, pe urma daca o sa aveti sprijinul populatiei prin vot o sa va mai puteti casca si voi gura dar pana atunci muclex, taietori de salarii si pensii acolo sunteti asi in rest va dati cu parerea sa va aflati in treaba!

 2. satmarean Răspunde

  Cosma fumatorul a supt o de la Udmr?tarziu.

 3. satmarean Răspunde

  Pentru asta se putea organiza un fel de referendum sau consultare publica… desi e la mintea cocosului ce necazuri va crea

 4. Mihai Răspunde

  Sunteti penibili voi cei de la pnl. Inchiderea centrului vechi si amenajarea lui ar fi cel mai inteliget lucru ce s.ar putea face. Voi sunteti insa gica contra fara sa fiti capabili sa duceti o opozitie constructiva. Rusineeee!

 5. gigi Răspunde

  doi oligofreni, lui cozma i este frica ca nu si-a putea parca cls ul o luna in fata partidului, sa-l parcheze pe paulestiului si sa umble cu bicicleta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.