Ultima actualizare: azi, 19:43

Locale

Romeo Nicoară: Cristian Matos nu este consilierul meu

Romeo Nicoara (1)Co-președintele PNL Satu Mare, Romeo Nicoară, a transmis astăzi un comunicat de presă în care precizează că Cristian Matos nu este consilierul său.

Redăm comunicatul:

Referitor la unele incidente petrecute la protestele din seara de 5 noiembrie 2015, în Satu Mare

Bună ziua,

Pentru o corectă informare a opiniei publice, vă rog sa îmi permiteți următoarele precizări. Trebuie să spun foarte clar că domnul Cristian Matos nu este consilierul meu și nici fotograful meu. Cu atât mai mult, prezența sa publică nu mă reprezintă în vreun fel. Am avut o colaborare punctuală cu acesta într-o perioadă a anului 2014, pâna în prima parte a anului 2015, pentru anumite acțiuni limitate în timp. De atunci nu a mai existat vreo colaborare. Orice opinie exprimata aseară și orice comportament public îi aparține domnului Cristian Matos în totalitate.

Imensa tragedie care a avut loc pe 30 octombrie la București, la clubul Colectiv, ne-a mișcat pe toți și ne-a trezit tuturor un sentiment de revoltă. România are nevoie de schimbări profunde și de un dialog permanent între cei care protestează, cetățeni, societatea civilă, partide și instituții. Rolul presei este esențial în tot acest proces de informare reciprocă, de reflectare a tuturor pozițiilor și ideilor.  Cu atât mai mult găsesc regretabile incidentele produse aseară la pașnica manifestație din centrul municipiului Satu Mare.

Doresc să exprim respectul meu pentru cetățenii acestui municipiu si județ care au ieșit în stradă pentru a protesta, pentru presiunea pe care o pun pentru o reformă reală a instituțiilor publice și o schimbare a comportamentului celor aflați în funcții publice. De asemenea, îi asigur în continuare pe toți reprezentanții presei sătmărene de respectul meu și de deschiderea mea și a PNL pentru cooperare și comunicare, așa cum a fost și până acum.

Cu respect,

Romeo Nicoară

Copreședinte PNL Satu Mare

 

 

 

12 comentarii

  1. florica Răspunde

    BLA,BLA BLA, Domnule NICOARA dupa cum stim partidul dumneavoastra cere insistent alegeri anticipate nu vrei ca dumneata sa demonstrezi ca iti doresti intradevar asa ceva si sa ne dai un exemplu de moralitate prezentinduti demisia HAI ROMICA DURAJ CA DE BLA BLA N-EM SATURAT VREM FAPTE

  2. dorel cetatean Răspunde

    Sa mori tu?

  3. Koka Laru Răspunde

    ,,Nici cu pumnul in fatza si nici in plex nu l-am lovit,,!(citat din idolul lor,Traian Basescu)Niste mincinosi si niste banditi ordinari care abia asteapta sa puna mana pe putere sa faca din tara asta ce stiu ei mai bine:harcea -parcea!!

  4. ion Răspunde

    Hai Romica ca te ai inconjurat de betivi si BATAUSI si nu faci nimic ! Ce zici de boxer ? Nu organizezi un meci cu BUTE, O GALA ?

  5. Criss Răspunde

    Are o fatza de prefacut.crede ca daca isi pune niste ochelari si isi face o carare la freza ii prosteste pe provinciali.esti ciudat domnule.Nu ti-as da votul niciodata

  6. gigi Răspunde

    Dormeo du te culcate!

  7. hany Răspunde

    Mincinos ,mincinos rusine .

  8. Ion ion Răspunde

    Romică prietene,
    Spune-ne ce măsuri ai luat împotriva bătăușului Popdan Marius si mai spune-ne ce ai făcut in ultimele doua saptamâni si mai bine de când ești ,,singurul președinte PNL” . Cum stai cu negocierile cu FDG si UDMR, dar cu sondajele pentru muncipiu ? Altceva ?!

  9. gigi Răspunde

    Ba romica da-ti jos ochelari sa nu ii spargi si da-ti doua palme!!!:)))))))

  10. Romeo Răspunde

    Sugeti acadeaua prostilor ca poza e veche. Si nu va mai ofticati atita ca de viu eu pe multi am sa popesc…..

  11. ioan Răspunde

    Spune tu romica,a chemat matos tinerii in apartamentul sau si a dat bere si pizza?apartament a carui chirie o plateste partidul?dupa care ia indemnat si condus in strada?vezi ca fata moarta din padurea noroieni te vede si pana la urma tot o sa platesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.