Ultima actualizare: azi, 13:28
Locale

Tentativă de omor în Carei. Și-a înjunghiat soția de patru ori

cutit_sangeTentativă de omor în Carei. Un bărbat în vârstă de 65 de ani și-a înjunghiat propria soție.

 Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare a fost sesizat în data de 04 noiembrie 2015, despre faptul că o persoană ar fi fost agresată. 

Poliţiştii de investigaţii criminale au efectuat cercetările în acest caz, sub directa coordonare  a Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare şi au stabilit că, Ş.D. de 65 ani, din Carei,  pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri familiale, i-a  aplicat fostei soţii, I.D, în vârstă de 58 de ani, 4 lovituri de cuţit în zona toraco-abdominală. Victima a fost transportată la unitatea medicală, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.

Conform concluziilor medico- legale, victima necesită pentru vindecare 23-25 zile îngrijiri medicale, fiindu-i pusă viaţa în pericol.

 În cauză se efectuează cercetări pentru tentativă la omor.

La data de 04.11.2015, faţă de Ş.D. a fost luată măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, iar în  cursul zilei de azi, 5 noiembrie, persoana a fost prezentată Tribunalului Satu Mare, cu propunere de arestare preventivă.

În urma prezentării Tribunalului Satu Mare faţă de Ş.D. s-a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Un nou protest diseară la Satu Mare. Ce se va striga!

După ce ieri peste 1.000 de sătmăreni, majoritatea tineri, au protestat față de clasa politică, în centrul nou din municipiul...

Închide