Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

Cei mai buni judoka, desemnați la Satu Mare

OPEN-ul Romaniei  (84)Cei mai valoroşi judoka din țară, sportivi medaliaţi la naționale, au concurat astăzi la Satu Mare la Openul României, o competiţie destinată seniorilor români atât la masculin cât și la feminin. Au participat 40 de sportivi dintre care patru judoka de la CSM Satu Mare.

Concursul a avut loc la sala LPS de pe strada Ady Endre și s-a desfăşurat la masculin la categoria +85 kilograme şi – 85 de kilograme iar la feminin, o singură categorie, fără limită de greutate.

După câteva ore în care sportivii s-au luptat, oferindu-le sătmărenilor un spectacol de lupte valoros, au fost desemnați cei mai buni dintre cei buni, în funcție de rezultatele obținute pe parcursul concursului. Astfel, pe podium, la categoria 85 de kg, locul I a fost ocupat de Denis Mititelu de la CSM Cluj, pe locul II a urcat sătmăreanul Cristian Bodîrlău de la CSM Satu Mare iar pe locul III, Mircea Pop și Răzvan Schvarcz – LIBERTY Oradea.

Cristian Bodîrlău a luptat chiar dacă încă nu s-a recuperat suficient, după operația suferită la genunchi, reușind și așa să își păstreze locul printre cei mai buni judoka.

La categoria + 85 kg Daniel Natea de la CS Valeriana Târgoviște a luat locul I, urmat pe locul II de Daniel Matei de la CSM Oradea iar pe locul III, Ionuț Vasian și Andrei Buda de la CSM Cluj.

La feminin competiția a fost câștigată de Renata Bucătari de la U CSM Cluj, pe locul II s-a situat Lorena Podelenczki – LIBERTY Oradea, iar locul III a fost ocupat de Ștefania Dobre și Mazilu Alexandra de la U CSM Cluj.

În cadrul concursului a mai luptat de la CSM Satu Mare, Lazea Remus (- 85 kg) și Ovidiu Pop (+85 kg) care au ocupat locul V și  Sebastian Coț ( -85 kg) care a ocupat locul VII. Premiile oferite câștigătorilor au fost în valoare de 3.000 de euro.

Tot astăzi, la Satu Mare va mai avea loc și Gala Federației Române, eveniment ce se va desfășura la restaurantul Paloma Blanca, începând cu ora 20.00.

Evenimentele sunt organizate de Marian Halas și CS Fulșe Security în colaborare cu Consiliul Județean Satu Mare și Federația Română de Judo. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.