Ultima actualizare: azi, 16:49
Locale

Colinde, daruri și vin fiert la Ambulanța Satu Mare

Ambulanta, Mos Craciun (50)Ambulanțierii sătmăreni au organizat astăzi la sediul instituției lor o serbare de Crăciun, ocazie cu care au primit și colindătorii. Ansamblul cu tradiție românească ”Cununița” le-au umplut sufletele de bucurie tuturor angajaților de la Serviciul de Ambulanța Satu Mare iar Moș Crăciun i-a bucurat pe cei mici, cu cadourile oferite.

Am considerat să facem astăzi o zi de sărbătoare a Crăciunului. Am invitat toți colegii noștri din Carei, Tășnad și Negrești, împreună cu copiii lor, ca să așteptăm Moșul, care va veni și la copiii noștri. De asemenea și pentru ca să ascultăm colinzile invitaților noștri”, a declarat managerul Serviciului de Ambulanță Satu Mare, Gabriela Opriș.

Evenimentul a avut loc în curtea instituției, unde, în jurul bradului de Crăciun s-au adunat toți ambulanțierii împreună cu copiii lor și l-au așteptat cu nerăbdare pe Moș Crăciun. Ajutorul lui Moș Crăciun a fost Gabriela Opriș, care a avut grijă ca fiecare copil să își primească cadoul.

Și fiind în pragul sărbătorilor de Crăciun, ambulanțierii au fost și colindați de copiii de la ansamblul ”Cununița” și de câțiva elevii talentați care au oferit un moment artistic, cu o scenetă de teatru Viflaimul.

Ambulanțierii vor sărbătorii împreună toată ziua, cu vin fiert și bucate alese.

Un comentariu

  1. ? Răspunde

    felicitari pt eveniment!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.