Ultima actualizare: ieri, 22:04
Locale

Moș Crăciun, în mijlocul copiilor de la grădinița particulară Magic Kids

serbare Magic Kids (7)Acum, în prag de sărbători, copiii își învață cântecelul și poezia, pentru a-l impresiona pe Moș Crăciun.

Serbarea de final de an organizată astăzi de copiii de la grădinița particulară Magic Kids a fost în cinstea Moșului, care surpriză… a apărut în clinchet de clopoței, în mijlocul lor. Surprinderea și entuziasmul celor mici l-au determinat pe moș să se așeze în mijlocul lor și să le vadă spectacolul. Normal, moșul a venit încărcat cu daruri, dar nu le-a împărțit decât după ce spectacolul a fost încheiat. De data aceasta copiii l-au surprins pe moș cu o mică scenetă de teatru, arătându-i cum se serbează Crăciunul pe mai multe meleaguri îndepărtate. Totul a fost exemplificat cu multe cântecele și dansuri specifice altor popoare, toate menite a vesti cu bucurie nașterea lui Isus Hristos.

Zâmbetele gingașe ale copiilor către moș și bucuria de a fi în preajma lui, au înveselit și inimile părinților, bunicilor care emoționați asistau la spectacolul prichindeilor.

Încântat de micul spectacol, Moș Crăciun a împărțit darurile aduse, copiii fiind nerăbdători de a sta pe genunchii moșului și a-l îmbrățișa cu dor. Luându-și rămas bun, Moș Crăciun a plecat tot în clinchet de clopoței, iar cei mici au năvălit pe cadouri pentru a vedea surprizele dăruite.

Încântare maximă! Oare de unde a știut Moșul exact ce își doresc copiii de la Magic Kids? Se pare că a citit toate scrisorile celor mici.

Crăciun Fericit, Magic Kids!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale, Publicitate
Angajări la Serviciul de Ambulanță Satu Mare. Se caută asistenți medicali generaliști

Serviciul de Ambulanță al Județului Satu Mare, cu sediul în loc. Satu Mare organizează în conformitate cu HGR nr.286/2011,art.7,alin.4 concurs...

Închide