Ultima actualizare: azi, 15:10

Locale

Colocviu despre armonia în cuplu la Biblioteca Județeană Satu Mare

AFIS_Armonia in cupluBiblioteca Județeană, sub auspiciile Consiliului Județean Satu Mare, în parteneriat cu Colegiul Național “Doamna Stanca“, organizează joi, 17 decembrie, cu începere de la ora 1200, la Sala de lectură “Gheorghe Bulgăr“, un colocviu care vizează echilibrul și armonia în cuplu.

Invitatul evenimentului este psihologul Daniel Moiș, care va furniza elevilor din clasele a X-a și a XI-a de la Colegiul Național “Doamna Stanca“, informații și sfaturi utile despre tema propusă.

Specialiștii sunt de părere că “armonia în cuplu se bazează pe o comunicare sinceră şi deschisă între cei doi membri, pe cultivarea încrederii şi respectului reciproc, deschidere sufletească şi intimitate“, și tot ei apreciază faptul că “a trăi armonios în cuplu este o abilitate care se învață în timp și pentru acest lucru, e nevoie să fie înlăturate multe din învățămintele primite în mediul familial sau cel școlar și să fie înlocuite cu informații  și deprinderi folositoare“.

Evenimentul, inițiat de bibliotecarii din cadrul Secției de împrumut pentru adulți, se înscrie în seria activităților derulate sub genericul Ateliere de dezvoltare personală. În cadrul acestor ateliere, cu periodicitate lunară, destinate în principal adolescenților și tinerilor, sunt dezbătute aspecte care vizează combaterea consumului de alcool și droguri, probleme de comunicare și comportament, depășirea situațiitor de criză sentimentală, armonia în cuplu, dar și alte teme, la propunerea participanților.

Sursa: Biblioteca Județeană Satu Mare

 

 

 

Un comentariu

  1. mipudeco Răspunde

    Aceasta tema trebuie dezbatuta la Stanca. Nu cred ca este o tema potrivita profilului institutiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.