Ultima actualizare: ieri, 23:00
Locale

Cu mașina direct pe trotuar pe Semi-Corso (P-ța Libertății) – FOTO

masina trotuar satu mare2Sâmbătă noaptea în jurul orelor 2:00 noaptea, în fața restaurantului Gemelli din P-ța Libertății, doi tineri s-au distrat cu mașina direct pe trotuarul din fața fast-food-ului. Fotografiile au fost postate pe pagina de facebook ”Ai parcat ca un bou – Satu Mare” cu următorul text:

”In data de 12.12.2015 ora 02:00 doi tineri in fata la Gemelli isi fac de cap, se pare ca dupa ce s-a adunat mai multa lume sa le faca poze s-au retras de acolo.

Nu stim daca au consumat bauturi alcoolice sau droguri.”

Sursa: Facebook

10 comentarii

 1. gigi Răspunde

  astia de unde au aterizat?unde e politia locala, se pare ca nu au tura de noapte, sau daca e inchis sensul nu pot sta ca serifii in masina cu scaunele pe spate la caldurik, domnu primar ar trebui sa ia masuri si sa-i mai puna si la patrulari pedestre, cu controale dupa ei sa nu-i gasesti prin ceva crasme la cafele si caldurica si pe stimabilii politisti locali care atunci cand situatia o impune nu-si fac datoria, ei au treaba cu iarba verde nu cu derbedi ca cei din imagine veniti cine stie din ce tara civilizata dar se pare ca ei nu s-au civilizat inca!

 2. Claudiu Pop Răspunde

  na bine da re mercedes futui an gura si pa masa da si pe politisul care nu a vazut ce face

 3. cola Răspunde

  Au crezut ca sunt la MCdrive.

 4. Coca Laru Răspunde

  Baietii or fi proprietari de oi din Oas?…Probabil protestau la legea care nu le da dreptul de a detine mai mult de doi caini la turma(de magari nu cred ca se pune problema caci se descurca pe cont propriu) si de-aia se manifestau astfel!

 5. rica Răspunde

  Marca Tara Oasului……nu cred ca au curajul sa faca treaba asta la ora 2 ziua

 6. Bobi Răspunde

  Ce urangutani…unde p.la mea sint rahatii de la politia locala ?? Cand ii vezi si pe aia ce fete au, te intrebi de unde i-o cules.

 7. Alexandru Matei Răspunde

  Acești gen de personaje ai distrus Satu Mare. Nivelul de intelect a scăzut drastic. Îmi pare rău să îmi vad orașul natal într-un astfel de hal. Bravo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.