Ultima actualizare: azi, 10:57
Locale

Drumul dintre Tășnad și Marghita, reabilitat

Tasnad-Marghita (1)Drumul ce leagă orașul Tășnad de municipiul Marghita a fost reabilitat. 62 de milioane de lei s-au cheltuit pentru refacerea infrastructurii rutiere care leagă cele două județe. Conducerea oraşului Tăşnad speră ca reabilitarea drumului să contribuie la dezvoltarea turismului în zonă. În total au fost reabilitaţi peste 27 de kilometri de drum, din care 18 kilometri pe teritoriul judeţului Bihor.

Autoritățile județene se bucură că proiectul a fost finalizat și că astfel s-a dat startul colaborării între cele două unități administrativ-teritoriale, au precizat preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Cornel Popa, şi preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef.
Beneficiarii investiţiei sunt judeţul Bihor, judeţul Satu Mare, oraşul Tăşnad şi municipiul Marghita, fiind încheiat un acord de parteneriat între cele patru unităţi administrativ- teritoriale. Valoarea lucrărilor a fost de 61.954.930 lei şi au fost adjudecate de către S.C. Selina S.R.L.

Din lungimea totală de 27, 264 km, 2,15 km de drum s-au reabilitat în municipiul Marghita, 16,059 km de drum s-au reabilitat în judeţul Bihor, 6,84 km s-au reabilitat în judeţul Satu Mare, iar 2,215 km de drum s-au reabilitat în oraşul Tăşnad.

4 comentarii

 1. CRISTI Răspunde

  Cit il mai vedem pe embecilul asta prin poze ,, DNA va veni si dupa el incurint STEF la gara cu tine esti o epava politica si fara nici un strop de competenta

 2. Nume de cod Oierul Răspunde

  http://m.evz.ro/batalia-pentru-putere-in-usl-si-in-psd-documentul-incendiar-cu-care-era-santajat-mircea-govor-arestat-la-domiciliu-pentru-coruptie-nume-de-cod-oierul-exclusiv-premium.html.Aoaleooo ce nenorocire Mircea Govor Poponarus.Mai țineți minte când Govorila zicea de Castorica ca e bulangiu.Iote domnule si el era !Tot scandalul dintre ei o fi fost o cearta între îndrăgostiți?Oare cine e pana la urma amanta Manuela sau Raulito?

 3. Nume de cod Oierul Răspunde

  http://m.evz.ro/batalia-pentru-putere-in-usl-si-in-psd-documentul-incendiar-cu-care-era-santajat-mircea-govor-arestat-la-domiciliu-pentru-coruptie-nume-de-cod-oierul-exclusiv-premium.html.

  Aoaleooo ce nenorocire Mircea Govor Poponarus.Mai țineți minte când Govorila zicea de Castorica ca e bulangiu.Iote domnule si el era !Tot scandalul dintre ei o fi fost o cearta între îndrăgostiți?Oare cine e pana la urma amanta Manuela sau Raulito?

 4. robert Răspunde

  receptie? un tronson de drum care nu e terminat,lucrari de mantuiala,chiar credeti ca nu vor raspunde cei care au facut receptia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Doi bărbați tâlhăriți în propria locuință

La data de 20.12.2015, orele 22:18, poliţiştii din cadrul Secţiei Livada, sesizaţi prin SNUAU 112 de către  un bărbat, din...

Închide