Ultima actualizare: ieri, 22:04
Locale

O sătmăreancă a câştigat 400.000 de euro la loteria din Spania

irina dobrasSătmăreanca Irina Dobraş, originară din Cămărzana, în vârstă de 33 de ani, se află printre câştigătorii extragerii de Crăciun la loteria din Spania.

Marţi a fost extras premiul cel mare, în valoare de patru milioane de euro, al Loteriei de Crăciun din Spania, scrie libertatea.ro.
Conform organizatorilor, seria biletelor câştigătoare s-a vândut în localitatea Roquetas de Mar, din provincia Almeria, localitate în care trăiesc peste 11.000 de români.
Marele premiu de patru milioane de euro de la loteria de Crăciun din Spania, intutulată El Gordo, a fost câștigat de cumpărătorii biletelor cu seria 79140, iar acesta va fi împărţit de 160 de persoane. Tichetele câștigătoare au fost vândute doar în localitatea Roquetas de Mar, ce numără un pic peste 80.000 de locuitori, iar 11.000 dintre ei sunt români. Așa se face că printre câștigători s-au aflat mai mulți conaționali de ai noștri. În timp ce unii dintre ei s-au lăudat că au luat sume mici de 100 de euro sau 1.200 de euro, o femeie de 33 de ani din Satu Mare, Irina Dobraș, stabilită de ani buni în Spania, a dat lovitura și a câștigat suma de 400.000 de euro, din care va plăti 20% impozit. Aceasta e căsătorită cu un spaniol și spune că premiul îl va împărți cu rudele, întrucât și-au cumpărat împreună bilet. Mai mult, cum nimic nu e întâmplător, până şi seria biletelor câştigătoare a fost extrasă de o româncă, o fetiță de 12 ani, pe nume Lorena Ştefan, care a participat la extragere și anul trecut.
Ea a aflat vestea abia după ce a plecat de la serviciu. Va împărţi averea nu doar cu statul spaniol, care îi ia impozit, ci şi cu rudele, pentru că au pus împreună bani să cumpere biletul.
„Când am ieşit de la muncă şi am văzut că s-a extras El Gordo… Am zis nu, prima dată nu am crezut. Am venit repede acasă şi am sunat-o pe soacra mea. Era deja la bancă. Emoţii, emoţii mari. Eu vreau să-mi cumpăr aici un solar pentru că afacerea cu sere merge bine”, a spus Irina Dobras, câştigătoarea premiului, citată de digi24.ro.

 

7 comentarii

 1. Cata Manelistul Răspunde

  S-a dus in spania la produs matracuca

 2. Cosminel Cosminel Răspunde

  Nu te supara ca iti spun dar tare prost esti

 3. Diana Alexutza Răspunde

  a facut sex oral in spania pt.banii aia.

 4. Anca D Dragan Răspunde

  Cata invidie uni nici nusi dau seama ce vorbesc

 5. Beton Răspunde

  Da fa si tu sex oral !!!!!,nu fii invidioasă

 6. Filomena Bogdan Răspunde

  Cosminel Cosminel, tu in schimb esti total!

 7. Filomena Bogdan Răspunde

  Cosminel Cosminel, tu in schimb esti total!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Drumul dintre Tășnad și Marghita, reabilitat

Drumul ce leagă orașul Tășnad de municipiul Marghita a fost reabilitat. 62 de milioane de lei s-au cheltuit pentru refacerea...

Închide