Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

Festivalul Muzicii de Stradă, în competiţia naţională ”Țara lui Andrei”

ITLA2ROFestivalul Muzicii de Stradă, eveniment ce s-a desfășurat în perioada 3-5 iulie 2015, în Satu Mare, este înscris într-o competiție națională. Organizatorii au înscris festivalul în competiția ”Țara lui Andrei” și cer susținerea sătmărenilor. Se poate vota până vineri, 18 decembrie, la ora 18:00 și durează doar două minute ca să te înregistrezi și să votezi. 

Festivalul  s-a bucurat de un succes incontestabil în rândul publicului sătmărean. Timp de trei zile, pe cele cinci scene amplasate în centrul istoric, 30 de formaţii muzicale au oferit sătmărenilor 101 concerte în stiluri blues, rock, jazz, funky şi world music. Performanţele artistice, statuile vii şi spectacolele au completat programul muzical, aducând atmosfera oraşelor occidentale în centrul Sătmarului.

Pentru a oferi publicului sătmărean un eveniment la nivel şi mai ridicat, organizatorii lucrează la dezvoltarea profilului de eveniment, pe îmbunătăţiri şi bineînţeles, pe finanţarea festivalului. Similar ediţiilor anterioare, organizatorii nu vor aplica pentru susţinere financiară la autorităţile locale.

Cel mai mult despre festival spune acest montaj video: https://youtu.be/0IpTbWuNcvk

În vederea asigurării bugetului necesar pentru îmbunătăţiri, organizatorii s-au înscris în competiţia „Ţara lui Andrei” de la OMV Petrom şi cer susţinerea sătmărenilor în procedura de vot al publicului.

Votul durează câteva minute şi se poate efectua în trei paşi:

1. înregistrează-te pe http://itla.taraluiandrei.ro/user/inregistrare (cu adresa de email, număr de telefon)

2. confirmă înregistrare pe mail şi prin codul primit pe sms

3. accesează-ţi contul şi votează pe Festival: http://goo.gl/G10ZNs

Joi dimineață, 17 decembrie, liderul clasamentului avea aproximativ 1.200 de voturi, iar „Festivalul Muzicii de Stradă”, 370. Se poate vota până vineri, 18 decembrie, până la ora 18.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.