Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Un șofer beat a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un șanț

accident BobotaPoliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Negreşti Oaş au intervenit în data de 17.12.2015, în jurul orelor 03:02, la un eveniment rutier în localitatea Oraşul Nou Vii, soldat cu rănirea unui pasager. 

Din primele cercetări la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că numitul T. Crăciun de 20 ani, din Racşa, conducând autoturismul marca Suzuki, pe DJ 109 L, în localitatea Orașul Nou Vii, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a derapat şi s-a răsturnat în şanț. În urma evenimentului a rezultat rănirea unui tânăr de 18 ani, din Racşa, pasager în autoturism.

Victima a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Negreşti Oaş, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate, nefiind necesară internarea acestuia. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilo- test, aparatul indicând 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea s-au recoltat şi probe biologice de sânge. În cauză s-a întocmit dosar penal şi se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.