Ultima actualizare: ieri, 20:52
DRM
Locale

Hotelul Dacia acoperit cu o pânză artistică

hotel daciaHotel Dacia din municipiul Satu Mare a fost acoperit cu o pânză de protecție pentru ca sătmărenii care trec prin zonă să fie în siguranță. Pânza de protecție este una artistică ce redă elementele arhitecturale definitorii ale clădirii.

Inițiativa este una de apreciat, având în vedere faptul că pe scena amplasată în fața clădirii se desfășoară diverse programe cultural-artistice pentru sărbătorile de iarnă.

9 comentarii

 1. Adina Răspunde

  Eu zic ca au facut bine.

 2. Adelina Răspunde

  In sfarsit ceva interesant! Abia astept sa vad cum arata.

 3. satmarean Răspunde

  Imi explica si mie cineva ce inseamna “panza artistica”? Si din ce buget se executa? Din bugetul proprietarului cladirii sau din bugetul local?

 4. beny Răspunde

  ascundem gunoiul sub covor….
  mai bine i-ar pune poza pe govor

 5. Imbecilii dracului Răspunde

  Hai bai terminati cu prosteala asta! Pana acum marele târg de Crăciun al lui Coi Coi e un fiasco total ,nici dracu nu este prezent la targul pentru care s-a paralizat circulația in centrul orașului.Cu scena a avut din nou inspirația vieții lui,a pus-o fix in fata celei mai celebre ruine din satmar sau in fata celui mai mare tun imobiliar poate.Prostie,aroganta,minciuna,ignoranta,imbecilitate asta este singurul lucru de care sunt in stare nenorociții ăștia care cică ne conduc.Acum au ghicit un desen animat si ne zic pompos ca au realizat o pânza artistica.Mergeti dracu si va …

 6. sophia Răspunde

  Pai daca vin televiziunile internationale sa filmeze Targul de Craciun si extraordinarele spectacole de pe scena!!!

 7. mirela Răspunde

  Au dreptate imbecilii dracului, Ilyes in cardasie cu Szabo si altii au tras un tun imobiliar gras!Fiind proprietate privata acum o sa fie f greu sa se faca ceva cu “Dacia”.Din ce bani?. Macar bine ca e protejat sa nu patim ca la Cluj unde s-au prebusit bucati de tencuiala peste trecatori.

 8. Ioana Răspunde

  Acum in preajma sarbatorilor orasul , mai precis centrul orasului arata …halucinant.
  Centrul vechi cu gheretele goale, triste, centrul nou cu …tiribomba.Parca vezi o “faza” din vechile tirguri unde vneau la distractie taranii sa se “dea” cu acele leagane cu lanturi..Mie personal imi displace total.

 9. satmarean Răspunde

  Decat cu mazgalitura aia urata, mai bine fara…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
A provocat un accident, apoi l-a luat la pumni pe căruțaș

În  data de 12.12.2015, în jurul  orelor 18.45, poliţiştii Secţiei Rurale Tăşnad , au fost sesizaţi telefonic prin  Serviciul Apeluri...

Închide