Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

A provocat un accident, apoi l-a luat la pumni pe căruțaș

accident rutierÎn  data de 12.12.2015, în jurul  orelor 18.45, poliţiştii Secţiei Rurale Tăşnad , au fost sesizaţi telefonic prin  Serviciul Apeluri de Urgenţă 112, de către P. Zoltan, de 41 ani, din Dobra, despre un eveniment  rutier comis în data de 11.12.2015,  în jurul orelor 19.00.  

Din investigaţiile poliţiştilor,  s-a stabilit faptul că,  K.Francisc, de 44 ani, din localitatea Dobra,  conducând  autoturismul pe raza  localităţii Dobra,  a pătruns pe contrasens şi a acroşat atelajul cu tracţiune animal, condus de  P.Zoltan,  rezultând avarierea celor două vehicule. Totodată, șoferul K.Francisc, i-a aplicat o lovitură cu pumnii în zona feţei  căruțașului P.Zoltan.

În urma verificărilor  poliţiştii au constatat faptul că K.Francisc avea dreptul de a conduce anulat în momentul producerii evenimentului. În cauză s-a întocmit dosar penal şi  se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană a cărui drept de conducere a fost anulat şi lovire sau alte violenţe .

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.