Ultima actualizare: azi, 08:31
Locale

UPDATE Mircea Govor, reținut de DNA la Bucureşti. A fost plasat în arest la domiciliu

Mircea GovorUPDATE 2 – Joi ora 21:15 – Mircea Govor a fost plasat în arest la domiciliu. Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie nu este definitivă şi poate fi contestată. 

UPDATE: Mircea Govor a declarat la ieşirea din sediul DNA Bucureşti că nu se aştepta să fie reţinut şi că acuzaţiile care i se aduc sunt “prostii”.

Joi, ora 00:15 – Direcția Națională Anticorupție a emis un comunicat de presă în care anunță punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore a vicepreședintelui Consiliului Județean, Mircea Govor.

Comunicat

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Oradea au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând cu data de 16 decembrie 2015, a inculpatului GOVOR MIRCEA VASILE, vicepreședinte al Consiliului Județean Satu Mare și președinte al organizației județene a unui partid politic, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de:
– folosire a influenței sau autorității, de către o persoană care deține o funcție de conducere în cadrul unui partid politic, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, (2 infracțiuni),
– șantaj în formă agravată (4 infracțiuni),

În ordonanța procurorilor se arată că, în cauză, există date și probe care conturează următoarea stare de fapt:

1.1 În perioada august-octombrie 2013, inculpatul Govor Mircea Vasile, în calitate de președinte al organizației județene a unui partid politic și vicepreședinte a Consiliului Județean Satu Mare, folosindu-se de influența și autoritatea funcțiilor deținute, a făcut demersuri, printr-un intermediar, pe lângă persoane din conducerea Agenției Naționale de Administrare Fiscală, pentru a obține numirea, detașarea, împuternicirea sau menținerea în funcții de conducere sau de execuție în cadrul nou înființatei Administrații Județene a Finanțelor Publice Satu Mare (A.J.F.P.), a unor persoane obediente lui ori intereselor de partid, pe alte criterii decât cele profesionale.
Procedând în acest fel, pe lângă faptul că a rezultat un folos necuvenit pentru persoanele respective, inculpatul Govor Mircea Vasile a urmărit să obțină/mențină protecția societăților comerciale controlate de el și familia sa din partea organelor fiscale din județul Satu Mare și obținerea unor beneficii personale sau pentru filiala partidului pe care-l conducea la nivel local (bani).

1.2 În perioada septembrie 2013 – martie 2014, inculpatul Govor Mircea Vasile a procedat în aceeași manieră și în favoarea unui apropiat, în sensul că a depus diligențe pe lângă aceleași persoane din conducerea Agenției Naționale de Administrare Fiscală, ca acesta fie promoveze examenul pentru obținerea unui post de conducere sau de execuție în cadrul Direcției Regionale Antifraudă Oradea (instituție nou înființată), fie să obțină o funcție de conducere în cadrul A.J.F.P. Satu Mare, fără ca acest lucru să se materializeze ulterior.

2.1 În perioada aprilie-mai 2010, inculpatul Govor Mircea Vasile folosindu-se de influența pe care o avea asupra unei publicații cotidiene locale, în prezența unei alte persoane, administrator al unei societăți comerciale, a amenințat un avocat din Baroul Satu Mare că în ziarul respectiv vor apărea mai multe articole compromițătoare ce vor avea ca obiect darea în vileag a modalității pretins frauduloase prin care firma avocatului ar fi obținut mai multe contracte de consultanță juridică cu diferite entități publice.
În continuare, inculpatul Govor Mircea Vasile i-a precizat avocatului că acest lucru nu se va întâmpla dacă va favoriza societatea omului de afaceri să câștige mai multe licitații publice ce se aflau în derulare în acel moment și care erau organizate de instituții cu care firma avocatului avea contract de consultanță juridică pe linia achizițiilor publice.
Această conduită a creat o stare de temere avocatului respectiv care, în final, a acceptat o solicitare alternativă formulată de Govor Mircea Vasile, respectiv în a-i determina pe administratorii a două societăți comerciale care câștigaseră o licitație privind o lucrare publică în valoare de 21.383.650 lei (lucrare care se dorea a fi atribuită în favoarea omului de afaceri), să vireze suma totală de 124.800 lei în contul unei alte societăți controlate de inculpat.
Acest fapt a avut ca și consecință oprirea oricărui articol denigrator în publicația respectivă la adresa avocatului.

2.2 În perioada noiembrie-decembrie 2010, inculpatul Govor Mircea Vasile, folosindu-se de influența pe care o avea asupra aceleiași publicații, împreună cu persoana care controla linia editorială a ziarului respectiv, a impus, prin intermediul redactorilor, declanșarea unei campanii mediatice denigratoare la adresa unui primar de comună.
Scopul urmărit de inculpat a fost acela de a-l constrânge pe edil să intervină pe lângă membrii comisiei de licitație, cu privire la o lucrare finanțată din fonduri europene cu o valoare estimativă de 9.882.426 lei, în vederea atribuirii acesteia în favoarea firmei administrate de același om de afaceri.

2.3 În perioada august-septembrie 2013, inculpatul Govor Mircea Vasile, folosindu-și autoritatea și influența deținute de calitate de președinte al organizației județene a unui partid politic și vicepreședinte a Consiliului Județean Satu Mare, precum și de influența pe care o avea asupra aceleiași publicații cotidiene locale, a constrâns un inspector șef interimar al ITM Satu Mare la acea vreme, pentru ca acesta, în exercitarea atribuțiunilor sale de serviciu, să interzică inspectorilor de muncă din subordine să aplice sancțiuni contravenționale împotriva persoanelor agreate politic de el (în speță, primarii din același partid cu el, din județul Satu Mare).
Constrângerea a constat în proferarea unor amenințări directe cu destituirea din funcție, în publicarea unor articole denigratoare în presă, respectiv în efectuarea unei vizite de lucru de către Inspectorul General de Stat în Inspecția Muncii, la solicitarea inculpatului.
Scopul urmărit de inculpat, pe lângă obținerea unui folos pentru altul, (neaplicarea unor amenzi primarilor agreați în cazul constatării unor abateri pe linia relațiilor de muncă de către inspectorii ITM), a vizat două paliere:
– de a asigura un folos nepatrimonial pentru sine, în sensul de a dobândi, în fața membrilor partidului pe care îl conducea de puțin timp, o reputație de un bun președinte, capabil să apere interesele lor în cazul în care aceștia ar fi sancționați de instituțiile deconcentrate,
– de a-și subordona instituția publică respectivă intereselor sale patrimoniale, în contextul în care Govor Mircea Vasile și familia sa dețineau mai multe societăți comerciale care aveau angajați.

2.4 În perioada iunie-iulie 2014, inculpatul Govor Mircea Vasile după ce, în cadrul unei conferințe de presă, i-a solicitat inspectorul șef al ITM Satu Mare să-și dea demisia, și-a folosit în acest sens autoritatea și influența deținute de calitatea de președinte al organizației județene a unui partid politic și vicepreședinte a Consiliului Județean Satu Mare, pe lângă prefectul județului, pentru a se dispune, în afara cadrului legal, efectuarea unui control la instituția publică respectivă (acțiune demarată la data de 23.06.2015).
Scopul acestei acțiuni de control a vizat atât identificarea deficiențelor în activitatea instituției mai sus amintite, în vederea constrângerii inspectorului șef de renunța la funcția publică de conducere deținută, cât și dobândirea unui folos material pentru altul (numirea în funcția respectivă a unei persoane agreate de inculpat) și a unui folos nepatrimonial pentru sine (subordonarea instituției intereselor sale în contextul în care inculpatul și familia sa dețineau mai multe societăți comerciale care aveau angajați).

În cauză se desfășoară acte de urmărire penală și față de alte persoane.

Inculpatului Govor Mircea Vasile i s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală urmând ca, la data de 17 decembrie 2015, să fie prezentat Înaltei Curți de Casație și Justiție, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Sursa: pna.ro

96 comentarii

 1. gigi Răspunde

  Na madam Bolos si cu restul popeselor din scoli,amu sa va vad.Treceti iute la bocete ca alfel va schimba astia.

 2. Cocolino Răspunde

  ASTA DA STIRE !!!! FIX DE CRACIUN SI ANUL NOU !!! DAR NU VA SPERIATI CA VA LUA CU SUSPENDARE !!!! CA SI DRAGNEA !!! APOI VA DA EL VOUA CIT INCAPE !!!! ASA CA GURA MICA SI JOC DE GLEZNE PINA VINE SEFUL INAPOI !!!!
  MA INTREB DE CE AU PUS ASTIA DE LA PORTAL STIREA TOCMAI NOAPTEA ????? CE ASTIA DE LA DNA DAU COMUNICATE NOAPTEA ???? SAU S-A STIU DE MAI DE MULT SI S-A INCERCAT CEVA …CARE NU A IESIT ???
  PE CIND MANDAT PTR CEILALTI MARI CORUPTI AI JUDETULUI?

 3. Ianis Răspunde

  Cel mai mare mafiot din Sm de la revoluție!
  La cate acuzații i se aduc, sper sa nu ia cu suspendare.

 4. D.N.A. Răspunde

  In sfarsit a ajuns sapunu’ si la funia lui…….

 5. cosa nostra Răspunde

  In sfarsiiiit!!!!! La zdup cu govor si toti racolatii si lingaii lui… foarte buna decizia de a fi dus la Bucale, ca in SM procurori, judecatori, sunt la mana lui…. la multi ani govore…la bulau!!! Asteptam si pe stef langa tine…

 6. satmarean Răspunde

  Era si timpul!!!

 7. satmarean Răspunde

  De STEFaneala si de SISI nu se iau DNA-ul?

 8. clica mafiota Răspunde

  Sa inceapa curatenia de jigodii mafiote!!! Govor, stef si toti profitorii!! Good job DNA!

 9. un idiot Răspunde

  da SISI si STEF oare cind vor fi luati ????

  • mos craciun Răspunde

   Nu pot sa cred. MOS CRACIUN EXISTA! iti multumim kovesi iti multumim DNA. Mai avem cateva dorinte de aceste sarbatori. Stef Coica Sisi cu executare la toti. Cat mai mult atat mai bine. Acestia au obtinut toate lucrurile prin santaj abuz de putere evaziuni etc etc. Romania TREZESTE-TE

 10. given Răspunde

  Asteptam conferinta de presa, sustinuta de sexy manuela si babtan.”bla bla ..suntem solidari….bla bla”.

 11. Razvan Răspunde

  La beci cu tine, ba Mircica mafiot. Stef, tremura ciucurii ? Simti morcovu’ si tu ?

 12. CRISTI Răspunde

  Asteptam sa vedem cind va fi luat si Stef , voi credeti ca Govor a participat de unul singnur la asta ,pe orice cintract trebuie sa exista semnatura ordonatoului principal de credite ,, da va fi luat daor el atunci putem intelege ca avem o justitie selectiva

 13. N.N. Răspunde

  Mirciulica, n-am uitat cat de mult rau mi-ai cautat si de aceia te-am postat….., eu ti-am fost tie fidel, iar tu m-ai atacat ca un misel…! pe Silaghi l-ai inpropritarit cu terenu de la stat, pe mine m-ai condamnat…! Din cauza ta nici catargul nu s-a ridicat !etc, etc……

 14. govor nevinovat Răspunde

  nu pot sa cred ! ce rusine! ce oameni! la cat a facut govor pentru judetul si orasul nostru !acum toti se bucura ca e la beci.ce emisiuni frumoase da la nv si ce frumos scrie in gnv,unde va este spiritul crestin acum in post!daca a facut ceva , a facut pentru ca i-au cerut altii,a ajutat pe toate rudele pe toata lumea.sa se stranga lumea la slujba duminica sa iasa in strada sa-l scoata din beci ca e nevinovat.

 15. muma lui stefAN cel mare Răspunde

  Stefănită mamă ,sa ai la tine haine groase si calduroase ca vezi cum sunt nenorocitii astia de la dna.vin noaptea peste tine sa te i-a la audieri si ajungi in beci in lanturi de zece oca.Brigi pune mana mamă si fa-i lui stefanuț un ilic ,un flanel acolo , lasa unghile si oja si coaforu.Ramona maică lasa boarfele si bijuurile pune-i lui stefănel o boceluța cu chiftelute,jumari si pitucă ( si o ceapa doua ,ca oricum aia de-l insotesc sunt negrii si mascati)sa nu ramaie bietul baiat nemancat ca pana la Bucuresti e cale de o zi.Si voi copii ,Armando ca tu esti mai mare,scrieti carti multe,multe sa aiba tati opere intelectuale in portofoliu sa iasa repede de la bulau si pe deasupra si mai destept decat a intrat.Așa mamă,așa incetuc.

 16. pigmeu de sm Răspunde

  Da marele primar Coica Costel Dorel când este dus de mascați ?

 17. din palat culese Răspunde

  da RAUL BAPTAN oare ce zice? da amnata … ? haideti sa-i incurajam pe cei doi , va multumesc

 18. Matroz Răspunde

  @all:e ok sa-l faci praf pe Govor azi,după un comunicat D.n.a.Dar l-ati citit atent?Spune undeva ca a luat bani,ca a profitat material sau financiar de ceva?Eu as fi mai reținut in a ma bucura prematur.Care dracu șef de partid nu si-a impus oamenii?Daca i-am scutura ar rămâne administrația sătmăreană fără șefi-si nici N-ar fi rău!

 19. 007 Răspunde

  Ca domnul Govor e vinovat sau nu e treaba justitiei sa clarifice acest aspect.Eu astept ca dl.Govor sa fie baiat destept(?) si sa inceapa a turna,toate lichelele care l-au fortat,folosit sau momit in toate faradelegile savarsite pana acum, stiute si nestiute de DNA.
  Sunt aproape convins ca ,cel putin inca vreo 10 smecheri din satmar si aiurea ,cu firme de constructii sau prestari servicii,din multe partide,isi pregatesc boccelutele.Fiti pe faza baieti !
  A sa nu uit soferasi,ca de se poarta!

  • Kalman Răspunde

   Esti foarte bine informat, ne-am mira daca nu esti si tu in aceasta speta 🙂

   • Dan.C Răspunde

    Stai calm ,n-am nicio treaba,eu sunt de partea ,,cercurilor cu lant” daca te-ai prins?Daca nu, asta e ,mai poti comenta…

 20. din palat culese Răspunde

  amanta … , AM GRESIT SCUZE h

 21. O ce veste minunata!! )) Răspunde

  Mai oameni buni, ce e cu voi?? Nu stiti cine e Mircea Govor, cel care a ,,furat,, Olimpia, cel care a facut evaziune fiscala, cel care a mituit avocati si a scapat când era PNA-ul…ei bine acum de când e DNA-ul cu Kovesi, la acte acuzatii i se aduc, nu are cum sa nu ia multi ani grei de inchisoare, si sper ca nici un avocat, nici macar Nistor (care a luat 100 mii euro de la Tantas in procesul Dacia)nici macar el sa nu il scape. Toate acuzele aduse de procurori sunt adevarate si il lau d pe Cristi Sasu si altii care au avut curaj sa il infrunte, ca prea se credea Govor Dumnezeu pe pamant! Desigur, mai sunt si altele neaflate, gen cum si-a angajat sora la Apaserv, etc, cum el ca bugetar o tine in BMW-uri. In rest, va iubesc DNA, va iubesc!!! Si daca scrie si de prefect ca a facut ceva ilegal sa raspunda si el, ca doar nimeni nu e mai presus de lege. Acum toti lingaii lui angajati la Prefectura si Consiliul Judetean ii plang de mila, insa inca o data oameni buni, nimenu nu e mai presus de lege. In sfarsit cel care ameninta pe toata lumea are acum morcov in cur! Ce sarbatori fericite vom avea )))))

  • penal Răspunde

   da . Si eu astept sa redeschida dosarele vechi mai intii.

   De asemenea sper sa dea in gat Govor cum a dat spaga lui Iancu prin nistor.

   Hai govor , curaj tati.

   Se pare ca da , au venit de la Bucuresti nu de la St Oradea 🙂

   • Kelvin Răspunde

    Eu astept sa te duca pe tine, sincer abia astept! Cristi Sasu, Dicu Levente, Vasvari = aceeasi mafie!

 22. nicu Răspunde

  Inca nu stiu pe cine sa felicit ptr retinerea lui M.Govor.In comunicat zice ca DNA ST Oradea dar mai sus zice ca DNA Bucuresti.De 3 ani tot spun pr acest site ca numai DNA Structura Centrala poate sa faca curatenie printre fostii USLasi in Satu Mare ca cei de la DNA ST Oradea stiu sa faca curatenie numai printre fostii PDListi.Il felicit pe procurorul de caz indiferent ca-i din Oradea sau Bucuresti,ii felicit pe toti denuntatorii,in special pe Cristi Sasu ptr. curajul de a-l infrunta pe M.Govor si santajistii de la GNV,sper sa-i ia la intrebari si pe L.Szasz si ceilalti santajisti de la GNV.Inceputul a fost mai greu dar DNA Bucuresti a demonstrat ca se poate face curatenie si printre USLasii din Satu Mare si ca fostii PDListi din Satu Mare haituiti de DNA Oradea erau mici copii in comparatie cu mafiotii din USL.Avand in vedere ca arestarea preventiva se judeca la ICCJ sunt sanse bune ca M.Govor sa-si petreaca Craciunul si Revelionul dupa gratii.

  • Puiu Răspunde

   Am inteles! Stai jos! Esti lingaul lui Cristian Sasu, Dicu Levente si Valer Marian!

   Care e suma cu care te platesc sa faci pe postacul fericit?

   • Puiu cu cucuiu Răspunde

    Si noi am inteles! Ramai sus, esti prea prost ca sa te stii aseza! Cati biscuiti iti arunca Mircica pe zi ?

 23. Marius Răspunde

  Felicitari Valer Marian, felicitari Cristian Sasu, felicitari DNA! Nu stiu daca sa il felicit si pe primarul Mitica Pop din Odoreu, cel care era pus cu capul in jos in ziarul lui Govor si santajat de Govor! Felcitari tuturor, iata ca se poate, bine ca a iesit Klaus presedinte ca daca era Victoras, Mirciulica isi mai facea mult de cap.

 24. Unu Răspunde

  Mai frustrații mai sunteți .va bucurați de problemele altora asta se vrea sa de-a la prostii circ pe pâine sa nu se vadă ce se întâmpla cu țara noastră care in cel mai scurt timp va fii vai de ea!
  Dar har domnului văd ca sunteți multi care mușcați !asa popor asa țara asa sistem !
  Vai de noi!

 25. Coca Laru Răspunde

  Normal ca se incearca bagarea pumnului in gura PSD-ului!Govor este cel mai bun organizator si a adus,intr-un judet unguresc,cele mai multe voturi pentru PSD!Clar ca buna ziua ca madam deputata pen(ala)ele ce se da aleasa in oas, face toate jocurile sprijinita de se.re.i,sclavii lui johhanes !!In primul rand vreau sa vad in puscarie toata gaska basista care a furat sute de milioane,daca nu chiar miliarde, de euro prin ANRP,si apoi sa vorbim despre ”infractiunile” de trafic de influenta si de numiri politice la unele institutii!Cand o sa-l vad in puscarie pe Oltean,pe Udrea,pe Blejnar,pe Bleaga,pe Videanu, pe BASESU&co.,atunci voi fi de acord ca DNA si SRI isi fac treaba si ca-l iau pe sus si pe Govor,insa pana atunci…acesti indivizi sa nu mai fie sclavii lui johhannes !!

 26. nicu Răspunde

  Este primul pas spre disparitia de pe piata a santajistilor de la GNV.Sunt curios cate firme vor renunta sa plateasca publicitate(taxa de protectie) grupului GNV..La ce jurnalism infect practica merita sa dispara.

 27. ghita Răspunde

  nene liviu acuma o sa va dati in gat unul pe altul,mata nu sti nimic,nici usturoi nu ai mancat nici gura nu iti miroase!…..dar baciul govor stramtorit cu usa te va da in vileag cu tovarasia voastra si luati amandoi cu executare!!!ASTA INSEAMNA SA FI MAFIOT!!!:))))
  VA MERITATI SOARTA!!!

 28. lica Răspunde

  raul nu te tine intelectul sa ti o conferinta de presa sa iti sustii TATUCUL!fa-ti bagajele ca mine vine mosul mascat….ca si tu stii multe din curvasaraeele TATUCULUI!:)

 29. Adrian Răspunde

  Ma intreb daca fostul sef de la Finante Mircea Ardelean si seful de la Valea Mariei l-au denuntat, iar ,,marele,, trust a lui Govor mai tine daca nu mai vin bani de la CJ? Ca din reclame mai greu….

 30. gigi Răspunde

  DNA de CACAT!A primit analfabetul doar arest la domiciliu.asta este DNA-ul in rOMANIA,UN MARE MARE CACAT!!!

 31. nicu Răspunde

  Govor M. a inceput executarea pedepsei ce o va primi la finalul procesului.Desigur, ideal ar fi fost dupa gratii dar ptr. inceput e bine ca a fost scos din circuit si nu consuma statul bani cu intretinerea lui.

 32. mihai Răspunde

  in speranta, domnule govor ca o luati cu executare!faima si puterea,purtarea, locala v-au luat mintile,drept urmare suprtati consecintele!

 33. vlad Răspunde

  fiecare nas isi are nasul,govor da cu subsemnatul,intr-o tara
  democrata toti raspundem pentru faptele noastre…..

 34. liviu Răspunde

  in speranta ca judecatorii vor judeca corect si impartial solutia!….cu executare.

 35. catalin Răspunde

  cu palasarea la domiciliu a avut …. a iesit ieftin,sa vedem influenta , pe care o mai are!:))))

 36. ghita Răspunde

  urmeaza Stef?

 37. Zalfir Răspunde

  La bulau cu mafiotul asta! De ce nu il bagati la bulau??? A furat foarte mult si a dat bani si la DNA!

 38. Ionel Răspunde

  Sursele spun ca urmeaza Benianim Kira. Se pare ca ii iau pe rand.

 39. Nestor Răspunde

  Eu nu sunt pesedist, cu asta vreau sa incep ca sa fie clar. Mircea Govor a facut pentru judetul asta ce n-a facut nici un om politic de pe aici. A adus bani multi cu care s-au facut lucruri multe. Asta numai daca nu vrei, nu vezi. Poate ca a gresit dar nu doar greselile ar trebui sa-l defineasca pentru ca nu e corect asa. Cine vrea sa fie corect si sa analizeze la rece lucrurile ar intelege. Atitudinea de a injura un om in dificultate ne caracterizeaza mai mult decat ar trebui.

  • lingaii govorieni Răspunde

   esti terminat vierme!intelege ca s-a terminat boule!lasa-ne!tatucu tau e arestat si s-a cacat in fericire .la fel si rajvanel si clica lor imputita!

 40. Marius Răspunde

  Sunt unii care zic ca de ce ne bucuram ca e arestat sau nu stiu ce, mai oameni buni, Govor nu s-a bucurat ani multi de luxul de a fi bugetar, de bani nemunciti, primiti numai el stie cum, comisioane etc santaj, etc, calatorii pe bani publici, el nu s-a bucurat de toate astea?? Avea varianta sa fie bugetar cu un salariu, dar el bineinteles e mai smecher decat toti si trebuia sa faca si lati bani, desigur din functia de vicepresedinte de CJ, adica angajat la stat dar fura statul roman, asta e deja tradare nationala!! Nu stiu daca e acum arestat la domiciliu, mai incaseaza salariul de la CJ?

 41. Adrian Răspunde

  E bine ca s-a autodenuntat Valer Marian legat de santajele ziarului GNV, e bine ca DNA a scris un referat frumos, insa din ce reiese de acolo ca au dovezi, nu inteleg cum de a primit arest la domiciliu atunci Govor…In rest, ca numirile in institutii se fac cum se fac, nu ne mai mira, cred ca tota lumea stia ca au sustinere politica, cred ca prin asta a si scapat momentan Govor, are un avocat bun si le-a zis ca toti directorii sunt numiti politic, desigur Govor a fortat nota si el e mai smecher ca toti si fiind nesatul a abuzat de toate astea, el credea ca la toti le este frica de el, numai ca sa nu isi piarda functile il vor asculta, ei bine nu s-a intamplat asa, nu merge cu santaje si de astea , insa asteptam sa isi dea demisia Govor, ca a fentat statul roman, adica el ca reprezentant al statului. De Silaghi ce sa zicem ca el si el in dosar, el se zice ca r fi agent SIE. De Govor, se zice ca e ,,nea Mircea care da locuri de munca la toata lumea,,)))))

 42. anjel Răspunde

  COICA NEXT,ANI MULTI…

 43. nicu Răspunde

  Govor M. se credea inca pe vremea lui Iliescu-Nastase,2000-2004, cand furau si santajau cu aprobare de la Partid iar procurorii si militienii le tineau de sase si mai rodeau si ei un oscior din prada.Amintiti-va numai ce-au facut in 2003 cu lotul Anderco,cum l-au tinut 1,5 ani in arest iar in 2009 justitia i-a achitat pe tpti.Cei care il aparati pe Govor M. defapt va aparati propriile privilegii,locuri de munca,afaceri,obtinute de la acesta.Acceptati ca ati pierdut si apucati-va de treburi serioase ptr.ca protectorul vostru si-a incheiat cariera politica.

 44. gigi Răspunde

  eu propun jegurilor de judecatori sa-l condamne pe analfabet “LA LOCUL DE MUNCA”,ca astia-s in stare…

 45. flaviu Răspunde

  incepe curatenia in judet,Stef mana moarta cand da si el o aroganta la domiciliu!!!:)

 46. flaviu Răspunde

  stefaneala stie multe din combinatiile nasului govor,ca doar lingeau mierea impreuna!

 47. marius Răspunde

  pe govor l-a terminat atitudinea de ,,Dumnezeu,, fata de cei din jur,a facut si lucruri bune pentru judet evident cu cota parte,dar lungul nasului a fost prea departe ca sa il vada.

 48. victor Răspunde

  sa cerceteze DNA si banii alocati pentru postul local de televiziune Gazeta de Nord Vest

 49. casian Răspunde

  valer marian ti-e executat ,te-a rezolvat elegant si in timp…….el este fara arest la domiciliu!:))))))))))

 50. ghita Răspunde

  magnatule te-au ajuns maruntisurile sa te fu.t de interlop ce te consideri ca ai fost,parvenitii ca tine meritati 10 ani de puscarie fara judecata!!!

 51. bossssssss Răspunde

  da pe STEF ADRIAN MIHAI, ordonatorul de credite nu il intreaba nimeni,govorila a fost parte in ciubuc!

 52. adjunctul... Răspunde

  Raual Baptan,unde este!?

 53. nicu Răspunde

  Ceva stenograme din referatul procurorilor nu poblicati?Toata presa locala mucles?Va e frica ca se intoarce si nu mai primiti de mancare de la Govor M.?Noroc cu presa centrala care publica interceptari cu Govor,Dolinaschi,etc din care reies cum se trafica influenta ptr. Ardelean I.M. la Finante,Sipos I. la Antifrauda,Parcalab I.secretar de stat.Avem cel mai grav caz de coruptie la nivel judetean din ultimii 26 de ani cu un inculpat arestat la domiciliu presedintele PSD si vice CJ iar presa locala parca are o jena in a reflecta evenimentul,ceea ce inseamna ca multi au ciugulit din palma lui Govor.

 54. vatra Răspunde

  ce va fi cu tech… asist noua firma ???de muls

 55. sassu Răspunde

  noh binje DNA dar restul? :

  – delapidarea de la olimpia ? de ce a ascuns fostul PNA dosarul?
  – licitatiile de asfaltari cu Tehnic Assist ?
  – spaga catre Iancu si Moldovan de la DNA Oradea

  astea sa le vedem nu ….. nimicurile de acuma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.