Ultima actualizare: azi, 17:12
Locale

Organizația municipală a UDMR Satu Mare, la ceas aniversar. 25 de ani de existență

25 ani UDMR (8)Conducerea municipală a UDMR Satu Mare a aniversat joi 25 de ani de la înființare, în prezența președintelui formațiunii, Kelemen Hunor.

La evenimentul desfășurat la Casa de Cultură a Sindicatelor, au participat persoanele din conducerea partidului, în frunte cu președintele filialei județene, senatorul Pataki Csaba, președintele filialei municipale, deputatul Kereskenyi Gabor, dar și o serie de aleși locali și membri de partid. În deschiderea manifestării, cei prezenți au ținut un moment de reculegere în memoria celor care au contribuit la înființarea UDMR Satu Mare, în urmă cu 25 de ani, sau au condus destinele comunității maghiare din municipiu, și nu mai există.

În cuvântul său, preşedintele Kelemen Hunor a arătat că mai multe organizaţii UDMR din ţară sărbătoresc în acest an 25 de existenţă, majoritatea fiind înfiinţare în 1990. El s-a declarat mândru că UDMR este singura formaţiune politică din România care în cei 25 de ani ani nu şi-a schimbat nici denumirea, nici sigla şi nici ideologia, sperând că aşa va fi şi şi peste 25 de ani.

În cadrul evenimentului au fost decernate premiile “Laleaua de Argint” foștilor președinți ai organizației: Erdei Peter, Zakota Zoltan, Gergely Csaba, Kabai Istvan și Iuliu Ilyes.

 

15 comentarii

 1. gigi Răspunde

  la debrecen cu voi!

  • Norick Răspunde

   Exista o solutie si mai aplicabila : in Moldova cu Tine… 😛 😉

   • gigi Răspunde

    Macar in moldova pot vb lb romana dar in debrecen nu prea,cand o sa pot vb in primarie si in cons local din debrecen romaneste atunci o sa puteti da din cioc pana atunci la coada clasamentului si mucles!

    • Norick Răspunde

     Stai linistita ,ca de la capu’ pute si pestele. Pana atunci eventual pot sa-ti rezolv o “coada” adevarata…;-) 😛 😀

 2. fuctionar public Răspunde

  Nu-l vad pe deputatul care se joaca pe telefon in timpul sedintelor la Palatul Parlamenturlui.

 3. Kelemen FIGYELEM Răspunde

  Functionarus, kerem szepen,hogy nem latod,estem in ultimule poze,borat

 4. 64 comitate Răspunde

  Aveau si artificii?

 5. Primasu Răspunde

  Bravo! Va puteti mandri ca ati reusit sa tineti in loc dezvoltarea orasului si a judetului timp de 20 de ani prin impunerea elementului etnic in viata politica satmareana. Distorsionati mersul concurential conducand lupta politica pe un fagas nefiresc profitand de conjunctura etnica a judetului. Ar fi normal sa va inscrieti fiecare, dupa convingerile proprii, in partidele politice doctrinare si sa activati ca oricare cetatean. Prin ceea ce faceti dumneavoastra prejudiciati pe toti cetatenii judetului si orasului, indiferent ca ei sunt romani, maghiari sau altceva. Nu e un mesaj antimaghiar asta. Ganditi-va doar putin si o sa observati daca am dreptate

 6. dr cotas Răspunde

  In 2012 am votat cu Coica, la anu n-am sa fac o astfel de greseala!

 7. Softica Răspunde

  @ dr cotas – greseala ar fi sa votezi etnic daca esti maghiar. In rest, voteaza cu cel care crezi ca iti poate reprezenta cat mai bine interesele

 8. osz ecaterina Răspunde

  25 de ani in care a-ti inchis ochii la furt, la inchiderea locurilor de munca, la saracirea judetului,la plecarea tinerilor,la reducerea pensiilor,la buget de stat matematic pe impozite si taxe si nu locuri de munca si nu venituri bugetare din plus voloare,la coabitare la “cutuma” si la cuib de “viespii” .A-ti facut propaganda continua pe suportul “dezbina si domneste”
  Meritati felicitari?

 9. ardelean Răspunde

  http://adevarul.ro/news/politica/cine-trantorii-senat-34-alesi-nu-depus-2015-nicio-interpelare-intrebare-declaratie-politica-1_5688f60837115986c615d13d/index.html?ref=yfp

  Bravo d-le Pataki…un adevarat tata de albine, pe banii nostri. Sper sa mai candidati si la vara, prostii va voteaza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Conferinţă despre degradarea folclorului muzical, la Muzeul Judeţean

Prof. univ. dr. George Achim a susţinut în această după-amiază o conferinţă despre degradarea folclorului muzical contemporan. Conferinţa intitulată "Arhaicitate,...

Închide