Ultima actualizare: azi, 13:52
Locale

Primarul a premiat elevii cu rezultate bune la Olimpiada Națională a Sportului Școlar

premiere elevi Primarie (18)Elevii sătmăreni care au obținut rezultate remarcabile la Olimpiada Națională a Sportului Școlar au fost premiați astăzi de către primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica. Festivitatea de premiere a avut loc în sala de ședințe a Consiliului Local, fiind prezenți atât elevii cât și profesorii lor coordonatori.

Primarul Dorel Coica i-a felicitat și le-a acordat premii în bani din partea Primăriei Satu Mare , în valoare de 300 de lei și câte o diplomă de merit.

Meritați să vă promovăm, meritați să vă apreciem și vreau să vă cunoască și populația din Satu Mare. Se știe despre voi că sunteți talentați, că sunteți foarte buni și serioși. Iubesc extrem de mult tinerii care practică și se ocupă de sport decât să meargă în cluburi”, a declarat Dorel Coica.

 În cadrul festivității au fost premiați 61 de elevi ai școlilor sătmărene și 9 profesori coordonatori.

 

6 comentarii

 1. cetatean Răspunde

  Felicitari primarului Coica.

 2. florin Răspunde

  Numai de bine despre Coica! Sunt lucruri pe care alt primar nu le-ar fi facut.

 3. profesor Răspunde

  Este un om caruia ii pasa de locuitorii acestui oras indiferent de varsta. Felicitari domnului primar si tuturor olimpicilor.

 4. satmarean Răspunde

  BRAVO , domnului primar COICA ,ca-i pasa si se trudeste sa premieze elevii si dascalii merituosi, dar…300 de lei ,domnule primar ?!…Pt cei mai buni elevi/dascali satmareni la Olimpiada Națională a Sportului Școlar ?!…

  – PROMITETI sa fiti mai generos cu cei mai buni elevi satmareni,indiferent de domeniu, cu super-elevii de nota 10 , cu olimpicii si dascalii lor minunati incepand de anul viitor ?!…Sub 500 de lei/premiant/dascal sa nu mai permiteti bugetului local sa va incorseteze si sa va limiteze in a darui bucurie pt a recompensa munca si talentul celor mai buni elevi/dascali satmareni ?!…
  Sunteti un primar bun caruia ii pasa de copii- oraselul nostru s-a umplut de locuri de joaca si bancute-,elevi, dascali, pensionari…de cei saraci,de cei buni, de satmareni, adica !…BRAVO, domnule primar Coica !…Da’e putin , puteti mai mult !

 5. radu. Răspunde

  Asa fapte numai de la asa primar!

  • Emilia Vancea Răspunde

   Ai dreptate! E singurul primar care s-a uitat si la elevii olimpici. Eu il felicit din toata inima ca a recompensat acesti elevi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Concert simfonic la Filarmonica ”Dinu Lipatti”

Filarmonica de Stat ”Dinu Lipatti” din Satu Mare va găzdui joi, 17 decembrie, de la ora 18:30, un concert simfonic....

Închide