Ultima actualizare: ieri, 19:42
Locale

Proiect de 15 milioane euro pentru stadionul Olimpia. Vezi macheta

conferinta Primarie (3)Primăria Satu Mare a prezentat astăzi, într-o conferinţă de presă, proiectul de modernizare a stadionului Olimpia, costurile fiind estimate la 15 milioane euro. City managerul Dan Băbuţ a declarat că proiectul va fi predat Companiei Naţionale de Investiţii care va asigura finanţarea şi se va ocupa de implementarea lui.

Stadionul va avea 13.875 de locuri, din care 475 VIP, un hotel de 39 de locuri, săli de sport, spații comerciale, însă nu va avea pistă de atletism. Stadionul va avea copertină şi toate condiţiile pentru desfăşurarea unui meci de liga I. De asemenea, vor putea fi organizate aici concerte şi alte manifestări de amploare.

Valoarea estimată a noului proiect este de 15 milioane de euro. Băbuț a precizat că după predarea proiectului la Compania Națională de Investiții în termen de 4-6 luni se poate organiza licitația pentru proiectare și execuție, iar în termen de 24 de luni trebuie finalizate lucrările.

Pe parcursul lucrărilor, antrenamentele și meciurile Olimpiei se vor desfășura în alt loc.

18 comentarii

 1. Satmarean Răspunde

  La machete si proiecte, suntetii primii pe tara!
  Cand va avea Satu Mare asa ceva, penibililor?!
  Sa va fie rusine, iar duceti lumea de nas!

 2. Pety Răspunde

  Destul de urat! De ce nu este perfect oval? Luati model de macheta macar ca cel de la Ploiesti, Craiova,Debrecen ori Arad

 3. Eugen Răspunde

  Locatia e importanta pentru ca sa se poata amenaja parcare,iar in perspectiva o sala plivalenta si un bazin de inot acoperit. Actula locatie nu permite astfel de amenajari.Actuala arena trebuie sa ramana pentru tineret si copii ,cat si pentru atletism.

 4. adidan Răspunde

  Stadionul din ploiesti a costat 17 mil de euro…construit de la 0!
  Faceti o comparatie va rog intre aceasta macheta si stadionul din ploiesti !

 5. ALO Răspunde

  povesti, vrajeli.
  de la macheta pana la proiect estimez 50 de ani.
  TE’H20.

 6. votati psd Răspunde

  machete!!!!votati macheta psd!votati machetistul coica si lingaul babut!

 7. adrian a Răspunde

  Bai analfabetilor da pe plopul de Coica DOREL cacacel unde l ati lasat ,a furat destul oare si nu mai vrea sa ciuguleasca si gura lui ceva…

 8. sm Răspunde

  Cred ca cei din primarie au deja un contract cu o firma care este specializat nu mai pe machete si vad ca merge treaba ca de machete nu aducem lipsa. Babut asa vorbeste despre acest nou proiect parca ar fii de la sine inteles ca el daca depune proiectul la minister atuncea el automat va beneficia de finantare. Vise si vrajeli!!!!! In fiecare an guvernul tot din fondurile pentru investitii taie banii asa ca Tu Babut dar din pacate nici Eu dar nici nepotii mei nu vor calca in acest stadion visat de tine in SM eventual daca calcam macheta.

 9. nicu Răspunde

  Ma baieti!Astea cu proiecte,cu machete,bineniteles toate in viitor,cu inceperea lucrarilor dupa iunie 2016(alegeri locale)sunt fumate ptr majoritatea satmarenilor.Ia mai bine spuneti voi cat costa asfaltarea pe Careiului a 2 oara si cine plateste?In afara de chermeze si promisiuni cam putine ati facut in 3,5 ani.Apropo la expiratu de Hrusca,care locuieste de 24 de ani in Canada,cat i-ati dat din impozitele noastre?

 10. nicu Răspunde

  Ne spuneti si noua cat a costat proiectul(macheta) si cine l-a facut.A fost o licitatie,o cerere de oferte,un concurs de machete?Prezic ca aceasta firma este singura care castiga ceva din toata afacerea,in afara de poiticienii locali care mai iau cateva voturi de la microbistii fraieri.

 11. gutza babutza Răspunde

  Unul din lego probabil…

 12. Ovi Răspunde

  Carcotasii sa comenteze pe pagina de facebook. Sa va vedem si fata. Ca aici sunteti tari in gura ca patentu’

  • Norick Răspunde

   In sirul “patentilor tari” esti si Tu. Sau comentezi cu buletinul in mana ?? 🙂 😉

 13. sm Răspunde

  Baiete, city manager. Spitalul este pe prima pagina pe pro tv si nu din cauza conditiilor bune ce sa gesec in spital. In loc de machete si illuzii de adormit copii dute si spunei lui Stef sa se mai potoleasca putin cu targurile lui de turism prin alte tari ca spitalul judetean este vai de capul lui si punetiva si scrieti niste proiecte europene nene prin care sa atrageti niste bani si sa furati mai putin. s-au sa dati bani pe niste machete este mult mai usor.

 14. unu Răspunde

  pai nu se pote ca din oval greu faci semioval, sar oamenii pe ei

 15. Patriot Răspunde

  Nu faceti oricum nimic, dar chiar daca (printr-o minune dumnezeiasca) se vor apuca de treaba, toti cei care locuiesc in jurul stadionului vor opri acele lucrari, pentru ca, din cate vad, NU SUNT PREVAZUZTE PARCARII.
  Apropo, din cate stiu, intr-un studiu de fezabilitate, sa specificat, costa mai mult sa renoveze stadionul decat sa faca altul nou.

 16. satmarean Răspunde

  Ce alte sporturi s-ar mai putea practica pe virtualul stadion?

 17. Satmarean Răspunde

  Prea frumos sa fie adevarat, deci asta insemnand ca peste 3 ani daca totul merge conform unui plan, ar trebui sa avem acest stadion? la cum merg lucrurile si la ce competenti sunt uni din ei cred ca peste 30 de ani o sa avem asemenea stadion in Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.