Ultima actualizare: azi, 10:23
Locale

Utilaj furat din Germania, descoperit la vama Petea

descărcare (5)Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Petea – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au descoperit un utilaj marca New Holland care figurează ca fiind furat din Germania în anul 2009, pe care un cetăţean român intenţiona să îl introducă în România.

Joi, 03 decembrie 2015, în jurul orei 12.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, jud. Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Ion M., în vârstă de 46 de ani, domiciliat pe raza judeţului Suceava. Acesta conducea un ansamblu de vehicule format din autotractor DAF şi semiremorca Schmitz, ambele înmatriculate în judeţul Suceava. În semiremorcă suceveanul transporta un utilaj marca New Holland model W130.

La controlul de frontieră, conducătorul auto a prezentat, pe lângă cartea de identitate şi certificatele de înmatriculare ale vehiculelor, precum şi documentele de însoţire a mărfii. În urma controlului efectuat, poliţiştii de frontieră au constatat că pentru utilajul New Holland era emisă o alertă de furt, de către autorităţile din Germania din octombrie 2009.

Utilajul, în valoare de aproximativ 16.750 euro, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Petea pentru continuarea cercetărilor, în cauză fiind întocmită lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt.

Sursa: STPF Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Proiect de 15 milioane euro pentru stadionul Olimpia. Vezi macheta

Primăria Satu Mare a prezentat astăzi, într-o conferinţă de presă, proiectul de modernizare a stadionului Olimpia, costurile fiind estimate la...

Închide