Ultima actualizare: ieri, 22:01
Locale

Trei mașini avariate din cauza unui șofer beat

accident rutierDuminică, 13 decembrie, în jurul orelor 19:20,  pe str. Lalelei la intersecția cu str. Careiului din municipiul Satu Mare,  a avut loc un eveniment rutier.

V. Teofil, de 41 ani, din Satu Mare, conducând autoturismul marca Ford Focus, pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în timpul mersului, a intrat în coliziune cu autoturismul marca Renault, condus de un tânăr de 26 ani, din Satu Mare.

În urma impactului, autoturismul marca Renault a fost proiectat în autoturismul marca Seat condus de o femeie în vârstă de 29 ani, din Satu Mare.

Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea ușoară a unei tinere de 18 ani, din Lazuri, pasageră în autoturismul marca Renault.

În urma testării cu aparatul alcooltest a conducătorului  auto care a provocat accidentul, V. Teofil,  a rezultat o concentrație alcoolică de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul celorlalți doi rezultatul fiind negativ.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Varianta Ocolitoare a municipiului Satu Mare de la 0 lei la 20 de milioane de lei

Amendamentul depus de către deputata de Țara Oașului Andreea Paul pentru obiectivul de investiții ”Varianta Ocolitoare a municipiului Satu Mare”...

Închide