Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Urmărit general reţinut la intrarea în România cu document fals

control vamaPoliţiştii de frontieră de la P.T.F. Urziceni au depistat şi predat autorităţilor competente un clujean care era dat în urmărire generală pentru că avea mandat european de arestare a încercat să intre ilegal în România cu o carte de identitate românească falsă.

Duminică, 20 decembrie, în jurul orei 11.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, un bărbat care s-a legitimat cu o carte de identitate românească.

Poliţistul de frontieră a constatat faptul că documentul prezentat pentru control nu întruneşte condiţiile de formă şi fond ale unei cărţi de identitate autentice.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul se numeşte Daniel Petru K., în vârstă de 36 de ani, domiciliat pe raza  judeţului Cluj, iar pe numele lui Judecătoria Gherla emisese un mandat european de arestare.

Bărbatul era condamnat la doi ani şi două luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ameninţare.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanei în cauză, aceasta fiind cercetată pentru fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals, fals privind identitatea, tentativă de trecere ilegală a frontiere de stat.

Totodată, cetăţeanul român a fost predat unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al I.P.J. Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.