Ultima actualizare: azi, 13:10
DRM
Locale

Sătmăreanca Natalia Ioana Oneț a primit titlul de Miss World East Europe

natalia onet miss world east europeRomânia a fost reprezentată la Miss World 2015 prin sătmăreanca Natalia Ioana Oneţ. Frumoasa româncă nu a reuşit să se claseze în topul 20 al finalistelor, însă a primit titlul Miss World East Europe.

Românca s-a clasat pe locul 17 în urma votului online al concurentelor. La finalul competiţiei care s-a desfăşurat în Sanya, China, Natalia Oneţ a fost premiată de organizatorii chinezi cu titlul Miss World East Europe. Ea a primit cu un contract de modelling în valoare de 30.000 de euro, pentru un an, oferit de o agenţie de modele din China,  relatează Mediafax.

“Sunt foarte fericită că am reuşit să clasez România pe un loc onorabil în cadrul competiţiei Miss World 2015, rezultat datorat prestaţiei mele, dar şi tuturor românilor care m-au votat online şi mass-mediei din România în egală măsură. Toate cele 120 de concurente au fost extrem de bine pregătite, motiv pentru care competiţia a fost extrem de strânsă, majoritatea ţărilor meritând să câştige marele titlu din punctul meu de vedere. După o lună extraordinară petrecută în China, aştept cu nerăbdare să mă întorc în ţară, să îmi petrec sărbătorile cu familia şi să mă implic începând cu luna ianuarie în cât mai multe activităţi alături de Organizaţia Miss World România. Le mulţumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost alături şi m-au susţinut în competiţia Miss World 2015. Urez pe această cale tuturor românilor «Crăciun Fericit!» şi «La Mulţi Ani!»”, a declarat Natalia Oneţ, Miss World România 2015.

Astfel, rezultatul Nataliei Oneţ este cea mai bună clasare a României în ultimii 9 ani din întreaga istorie a celor patru competiţii internaţionale de frumuseţe majore (Miss World, Miss Universe, Miss Earth şi Miss International), după ce tot sătmăreanca Ioana Valentina Boitor s-a clasat pe locul al doilea (First Runner-up) la Miss World 2006.

Natalia Ioana Oneţ are 26 de ani şi este născută în Satu Mare, însă locuiește în București de mai mulți ani. Tânăra a absolvit cursurile Facultăţii de Biologie, cu specializarea Ecologie şi Protecţia mediului, din cadrul Universităţii din Bucureşti şi masteratul în turism la aceeaşi instituţie.

Românca vorbeşte patru limbi străine: engleza, franceza, italiana și spaniola, a practicat scrima, spada şi floreta timp de patru ani şi este pasionată de călătorii, psihologie, schi, echitaţie şi înot.

Tânăra a declarat pentru click.ro, că este atrasă de televiziune și că şi-ar dori să ajungă moderator TV. Visul ei e să ajungă la Hollywood.

Sunt atrasă de lumea televiziunii și consider că nominalizarea mea la Miss World România 2015 îmi va oferi posibilitatea  de a lucra în televiziune. Doresc ca în viitorul apropiat să urmez cursurile unei școli de televiziune și film. Protecția mediului este un domeniu în plină dezvoltare în întreaga lume, de aceea am fost atrasă de acest domeniu. Însă, pe viitor mă văd moderând o emisiune tv în România sau jucând într-un film la Hollywood, actoria fiind una dintre marile mele pasiuni”, a declarat frumoasa sătmăreancă.

Mireia Lalaguna, un manechin din Spania, a fost încununată Miss World 2015, la concursul organizat în renumita stațiune din China. Avem si noi un motiv de mândrie. Rochia purtată de noua regină a frumuseții este creată de Tina Olari, un designer din Bistrița.

miss world spain

Nicio reprezentanta a Spaniei nu a mai castigat acest titlu pana acum.

Tanara in varsta de 22 de ani din Barcelona, studenta la Farmacie, s-a impus in fata reprezentantelor Rusiei (Sofia Nikitciuk) si Indoneziei (Maria Harfanti), care au ocupat locurile al doilea si, respectiv, al treilea, relateaza Agerpres.

Mireia Lalaguna a declarat pentru EFE ca juriul “a stiut sa gaseasca” cine este ea cu adevarat, pentru ca membrii sai “cautau o frumusete interioara, nu numai exterioara”.

Miss Mundo are in fata 12 luni de munca in cursul carora va calatori prin diverse parti ale lumii pentru a participa la actiuni de caritate.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Urmărit general reţinut la intrarea în România cu document fals

Poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Urziceni au depistat şi predat autorităţilor competente un clujean care era dat în urmărire...

Închide