Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Bătaie ca-n filme la Santău și Andrid. Două persoane au ajuns la spital

bataieLa data de 18 ianuarie 2016, în jurul orelor 21.00, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că pe raza localităţii Santău, a avut loc un incident.

Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că pe raza localităţii Santău, în  faţa unui local, pe fondul unor neînţelegeri personale mai vechi, Jozsef G. de 22 de ani, i-ar fi aplicat lui Szilard B., lovituri cu pumnii la nivelul corpului şi a capului.

După incident, Jozsef G. împreună cu alte trei persoane s-au  deplasat, cu un autoturism spre localitatea Andrid, judeţul Satu Mare, iar la intrarea în localitate, au fost aşteptaţi de către Szilard B., care era însoţit de tatăl şi fratele său şi încă un bărbat, în vârstă de 42 de ani, care au spart geamurile autoturismului cu pietre şi le-au aplicat lovituri cu pumnii la nivelul corpului şi capului lui Jozsef G. şi lui Bogdan G.

Cei 4 agresori au părăsit locul faptei, dar au fost identificaţi la scurt timp de poliţişti.

Jozsef G. şi Bogdan M. au transportaţi la unitatea medicală, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare, însă nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere medicală.

În această situaţie se fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.