Ultima actualizare: ieri, 20:48
Locale

Congresul medicilor stomatologi, ediția a VII-a, la Satu Mare

Cosmin ratiu, Oana Datcu (5)Congresul medicilor stomatologi a ajuns în acest an la a VII-a ediție și se va desfășura timp de trei zile la Satu Mare, începând cu data de 28 ianuarie. La această ediție, în premieră, cel mai bun producător de scannere digitale intraorale își va prezenta noul concept inovator, care înlocuiește amprenta clasică cu amprenta digitală.

Mai multe detalii cu privire la eveniment au fost oferite astăzi în cadrul unei conferințe de presă de către președintele Colegiului Medicilor Dentiști Satu Mare, Cosmin Rațiu și vicepreședinta colegiului, Oana Datcu.

Cosmin Rațiu a declarat că la acest eveniment vor participa cei mai buni profesori universitari, renumiți în medicina stomatologică și un număr de peste 250 de medici dentiști din orașele învecinate. De asemenea, vor fi prezente foarte multe firme care își vor prezenta produsele stomatologice și nu în ultimul rând, un curs de aproximativ 40 de minute, în care cel mai bun producător de scannere digitale va expune și va prezenta noua inovație în domeniul stomatologic.

 La fel ca și în edițiile precedente, evenimentul va fi marcat de un simpozion, tema din acest an fiind “Estetica Dentară versus Estetica Medicală în Protetica Stomatologică” fiind prezentate noutățile în domeniul stomatologiei moderne.

Vicepreședinta colegiului, Oana Datcu, a ținut să precizeze că și la acest congres, va fi susținută ideea doctorului Simu Flaviu, de a se reînființa la Satu Mare cabinetele școlare.

Este foarte important ca să oferim copiilor noștri ceea ce merită. Nu doar un zâmbet estetic ci și lipsa durerilor dentare. Prevenția este foarte importantă iar ea nu se poate realiza fără o monitorizarea a copiilor. În continuare vom încerca să obținem ceea ce ne trebuie, pentru ca să avem și noi în Satu Mare cabinete școlare, cum au și alte județe din țara noastră”, a declarat Oana Datcu.

În același context, Cosmin Rațiu a mai adăugat că deși s-a discutat despre înființarea a patru cabinete școlare în Satu Mare, din păcate încă la ora actuală nu funcționează niciunul, însă are promisiune din partea primarului Dorel Coica, că în două trei luni se vor da drumul la cel puțin două cabinete stomatologice.

Congresul medicilor stomatologi se va desfășura în incinta localului Poesis iar deschiderea oficială va avea loc joi, 28 ianuarie, la ora 20.00.

6 comentarii

 1. Petre Muresan Răspunde

  Felicitări și mult succes donule presedinte Dr Cosmin Rațiu !

 2. EUGEN Răspunde

  Aceasta actiune cu amprenta sintifica ,poate ne mai scoate din anonimat.Apreciez initiativa medicului stomatolog RATIU. Poate inspira si pe altii.

 3. mirela Răspunde

  Foarte buna inițiativa ,ceva nobil și elegant în orașul nostru .
  Felicitări dr Rațiu un om de calitate și bun simt.

 4. Cosmin Răspunde

  Chiar e foarte buna actiunea. Felicitarinsi spor in activitate!

 5. adrian Răspunde

  Cel mai bun organizator si profi este doctore,face minunat toate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.