Ultima actualizare: azi, 18:57
Locale

Teatrul de Nord: Trei spectacole, în weekend, la Casa de Cultură

pravalia12Secția română a Teatrului de Nord joacă la sfârșitul săptămânii trei din ultimele spectacole realizate în această stagiune: ”Paiața”, ultima premieră de la sala Amfiteatru, deja bine-cunoscutul Spectacol de improvizație cu ImproȘtim și spectacolul de aniversare al actriței Carmen Frățilă – ”Prăvălia cu sentimente”.

”Paiața” se reia vineri 29 ianuarie, la ora 19.00, în sala Amfiteatru a Casei de Cultură. Realizat în parteneriat cu Centrul Cultural ”G.M. Zamfirescu”, Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare și District 15 în cadrul proiectului DOCENDO DISCIMUS (gândit și promovat de Stelian Roșian), spectacolul pornește de la textul lui Cehov dar încearcă să ducă înspre întrebările pe care și le pune orice actor, în orice teatru.

În 30 ianuarie, sâmbătă, de la ora 19.00, în sala Amfiteatru, trupa tânără de improvizatori are nevoie de sugestiile si ajutorul publicului pentru un nou Spectacol Improvizat. În spectacolul de improvizație nimic nu este strict, totul se schimbă, spectacolul este diferit mereu și depinde mult de reacția publicului. Trupa ImproȘtim garantează un spectacol 100% improvizat inteligent și amuzant.

Duminică 31 ianuarie, la ora 19.00, în sala mare a Casei de Cultură, vă invităm să vedeți spectacolul ”Prăvălia cu sentimente” de Cornel Udrea. Veți fi martorii unei radiografii sentimentale a societății noastre, cu bunele și relele, cu speranțele și deziluziile, cu visele și susceptibilitățile ei.

La fiecare spectacol biletul costă 20 lei sau 15 (pentru elevi, studenți, pensionari).

Biletele se pot cumpăra de la AGENȚIA TEATRALĂ (Casa de bilete), str. Horea nr. 6.

Program: Luni – Vineri: 10.00 – 17.00; Sâmbătă: 10.00 – 13.00 sau cu o oră înainte de începerea spectacolului (la intrarea Casei de Cultură)

Telefon: 0261712106; e-mail: [email protected]

Sursa: Teatrul de Nord Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.