Ultima actualizare: azi, 11:56

Cinefilia

Levente Molnár, despre nominalizarea la Oscar a “Son of Saul”: Sper să ne bucurăm cu toţii

levente-molnarActorul român Levente Molnár, care deţine un rol secundar în pelicula “Son of Saul”, nominalizată la premiile Oscar, la categoria cel mai bun film într-o limbă străină, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, că este fericit pentru această nominalizare. Lungmetrajul maghiar “Son of Saul”, cu actorul român Levente Molnár în distribuţie, a fost nominalizat la ediţia din 2016 a premiilor Oscar, la categoria cel mai bun film într-o limbă străină.

“Sper să ne avem bine, să fim sănătoşi şi să ne bucurăm toţi de această nominalizare”, a declarat actorul Levente Molnár, aflat în prezent la Londra.

Levente Molnár a participat, duminică, la ediţia din 2016 a Globurilor de Aur, care a avut loc la Los Angeles şi la care lungmetrajul “Son of Saul” a fost desemnat cel mai bun film străin.

“Înainte de Oscaruri mergem acasă, ne întâlnim cu cei dragi, mai muncim puţin, apoi ne vom întoarce în State”, a mai spus acesta.

Gala premiilor Oscar 2016 va avea loc pe 28 februarie, la Los Angeles.

Nominalizările pentru cea de-a 88-a ediţie a premiilor Oscar au fost anunţate joi, într-o conferinţă de presă, organizată la Los Angeles. Conferinţa a fost difuzată în direct pe site-ul Academiei de film americane, instituţia care decernează premiile Oscar.

“Saul Fia/ Son of Saul”, propunerea Ungariei pentru o nominalizare la categoria cel mai bun film într-o limbă străină alta decât engleza la premiile Oscar 2016, reprezintă debutul în lungmetraj al regizorului maghiar László Nemes şi a fost distins cu marele premiu al juriului la gala de anul trecut a Festivalului de la Cannes.

Potrivit screendaily.com, “Son of Saul” este considerat marele favorit la câştigarea premiului Oscar din 2016 la categoria “cel mai bun film străin”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.