Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Romeo Pop prezintă promisiunile electorale ale lui Dorel Coica din 2012: Nu avem nimic!

Romeo PopCo-președintele Organizației Municipale a PNL Satu Mare, Romeo Pop, a prezentat astăzi într-o conferință de presă broșura cu promisiunile primarului Dorel Coica în campania electorală din anul 2012. Romeo Pop susține că au fost multe promisiuni dar din păcate ”nu avem nimic la Satu Mare, orașul este săpat, plin de noroi și mocirlă”.

Am adus acest program din 2012, ca să vă reamintesc promisiunile acestui domn din Târgoviște. A promis locuri de muncă, locuințe ieftine și izolarea termică a blocurilor, asta în trei puncte esențiale. Pe lângă astea, spune așa: 1044 de locuințe sociale realizate direct de către Primărie în parteneriat public privat, la costuri de producție. Mă întreb unde sunt! Termoizolarea blocurilor de locuință din municipiul Satu Mare. Eu știu doar trei blocuri care au fost izolate termic, eu alte blocuri nu știu în Satu Mare, deși domnul Coica promitea termoizolarea blocurilor  în cel puțin două, trei cartiere, unde populația este foarte numeroasă. În continuare, facilități pentru investitori, atragerea investitorilor prin oferta de facilități, sursa de finanțare bugetul local, care veșnic este gol. Revigorarea Parcului Industrial Sud, universitate de joburi, acces egal al cetățenilor români și maghiari la noile locuri de muncă, păi care ar fi alea… nu știu! Dar s-ar putea ca cetățenii maghiari să le știe, că românii nu prea cred. Satu Mare IT Valley, ne promitea domnul Coica, bine că nu e Silicon Valley. Parc Informatic în Satu Mare pentru producție de software, pentru piețele din Vest. Primăria se va implica în garantarea creditelor, oferirea de asistență tehnică și financiară și promovarea produselor companiilor de soft pe plan extern. Hai să fim serioși, nu au fost în stare să repare trotuarul din fața Muzeului, facem softuri și IT”, a declarat co-președintele PNL.

Romeo Pop a mai amintit și de construirea a 18 blocuri cu 1044 de unități locative, respectiv 720 apartamente cu două camere și 324 garsoniere, destinate exclusiv tinerilor, de Sala Polivalentă, de Șoseaua de Centură și al treilea pod.

 ”Șoseaua de Centură care de 15 ani o fac ăștia și cu al treilea pod peste Someș. Eu am vorbit cu o firmă și în campania electorală o să vină și o să-mi proiecteze peste Someș, un pod cu lumini, pe care va fi scris Podul lui Coica”, a spus Romeo Pop.

La finalul discursului, Romeo Pop a ținut în mod special să le transmită un mesaj sătmărenilor, referitor la alegerile locale, care vor avea loc în acest an.

Vreau să transmit sătmărenilor un mesaj și să le spun așa, că dacă vor vota emoțional, dacă vor alege din două rele, pe ăla mai puțin rău, dacă o să voteze etnic acest municipiu, n-o să ajungă nicăieri niciodată și mă refer aici și la români și la maghiari. Că s-or duce frații cu tulipanul unde lor vedea, să pună numai pe tulipan, iar românii, ca să nu pună pe tulipan, vor pune pe orice, poate chiar pe acest domn care dacă mai prinde patru ani, eu cred că mă iau și mă duc în Hololulu. Orașul acesta este plin de noroi și mocirlă, mai mare rușinea. Noi nu avem nimic la Satu Mare”, a încheiat Romeo Pop.

29 comentarii

  1. Bolek Răspunde

    Iata ca s-au trezit din nou , acesti Lobek si Bolek ai libertinismului liberal satmarului sa apara intr-o conferinta de “presta” si sa se fac inca odata de ras.
    Au avut placerea sa se prezinte in fata d-voastra un traseist(curva) politic(un specimen nedemn pentru orientarea sexuala pe care poarta), fost PMP-ist cu Laura Botanista, un individ agramat si balbait, cu o fata chinuita de constipatie, si plin de gaze de la fasolea mancata ieri seara la famiglia de ursari Zeicu. Da’ nu-i bai, ca-i baga un deget in 3 litere(c-r), fatuca eminenta a lui tata Enatescu, si poate se mai desumfla.
    Pana una- alta fostul porcar sef a lui Mitica Ofsaid, coada de topor din interiorul PNL-ul, are gaze; care din pacate se pare ca i s-au urcat la cap si mai nou ii ies pe gura.

    Despre Ilenuta, un singura cuvant: medicamente.

    Aceasta panarama umana, care nu e decat o parasuta politica, care a dus parvenismul si prostitutia politica la nivel de arta si care sta la masa cu jegul care o terfeleste in ultimul hal in privat cat si in sedintele de partid, da dovada de naivitate puerila si viseaza la tot ce zboara.

    Fa, esti o rusine pentru femeile din acest oras, ia-l pe jegosul ala cu tine si aruncati-va in Somes, si stati linistiti, nici ala nu o sa va suporte si o sa va scuipe la mal, ca nici macar Somesul nu are nevoie de asemenea gunoaie cum sunteti voi.

    • Posrac pro Coica Răspunde

      Sunt postacul de serviciu si declar ca nici macar nu are rost sa postez nici un mesaj impotriva acestui mascarici.nu are rost e penibil derizoriu nul nu face decat bine adversarilor pe care îi critica.ma mut la alt articol.

    • Data s muie boule Răspunde

      Ma da mare bou esti dar numai trei blocuri ai vazut?da pe unde umblii?crezi ca mai merge cu vrajeala din asta mincinoasa?

      • satmarean. Răspunde

        Ai dreptate ! Poate numai pe unde locuieste dansul sunt trei blocuri dar in restul orasului nu vede?
        S-au reabilitat zeci de blocuri de cand e primar Coica .Vezi Drumul Careiului, Vasile Lucaciu, Bulevardul Traian, Independentei, Zenit unde locuiesc si eu , etc.Rusine sa – fie acestui om care vede numai 3 blocuri reabilitate .Poate in mintea lui

        • Unu' Răspunde

          Toate proiecte adooptate si aprobate, cu co-finantare europeana, pe vreme primarului … Ilyes !!!
          Sictr sCoica!!!

          Sa-l pupi in qur!

    • Mia Răspunde

      Da cine sunt astia ? Eu nu am auzit de ei . Ce au facut de isi doresc sa fie in scaunul Primariei?

  2. Bolek2 Răspunde

    Bai, bula, daca nu ai comentarii, inseamna ca nu esti valoros, hai ca iti mai dam:
    Vagabondule, in fiecare dimineata blochezi masinile din cartier cand tu cand noua ta cucerire mirela.pai daca acuma faci ce faci si vb asa cu opamenii,ce vei face ca si primar?vai de capul pnl-ului daca a ajuns cu asa oameni la primarie……

    Nu vedeti ce fata de portar are asta? A mancat aseara fasole si s-a umflat inteligenta in el. Cand s-a trezit deranjat de gaze, si-a adus aminte ca s-a visat pretendent la primarie.
    Pa asta nu-l voteaza nici nevasta-sa, ca nu-l cunoste nimeni, desi el se straduieste.

    D-le ia si un laxativ, nu sta asa incordat, ca se vede constipatia si frunzele de la morcov de la o posta.
    Relaxeaza-te ca mai trece putin timp si nu mai trebuie sa apari prin conferinte cu femei frumoase, sti si tu foarte bine ca frumuseatea e ttrecatoare si o poti gasi pe toate gardurile sau prin toti boschetii,

  3. Tantarul de otet Răspunde

    Individul asta e atat de anomim incat, cred ca isi scrie singur comentariile ca sa-si creasca notorietatea.
    Aceasta besina rasuflata de om, in cardasie cu tiganii zeicu si atranctia mustelor de cacat, la cacatul popdan, sunt rusinea pnl-ului.
    Pacat de acest partid cu traditie, pacat de oamenii cu idei de dreapta din acest oras, dupa o perioada trista sub oblasuirea familiei SILAGHI /stef, a ajuns sub conducerea a 2 trseisti politicii cu nume de Dormeo, indivizi sub-mediocri atat intelectual cat si ca cacaracter.

    Foarte trist,

    • Sageata liberla Răspunde

      Uitati-va la fata acestui individ, asta nu se uita in ogliunda inainte sa iasa din casa? Cum isi permite sa se prezinte in fata satmarenilor cu fata asta de bou castrat?
      Acest partid a dat din lac in put, cu asemenea specimene.

      • Sincer Răspunde

        Lasati-l pe bietul om in pace, asta e sub nivelul lui Ileana Blidar, cam la toate nivelurile, aia desi prosta , macar e bataioasa, asta e doar un las, care are curaj sa o atace doar pe la spate. La notorietate e un ilustru anonim, ca si capacitate intelectuala un biet impotent , pe asta nu-l mai ajuta nici viagra, sa-si creasca nivelul de intelectual. Bine ca-si tine gura inchisa , sa nu i se vada limba maronie de la atat ling in c-rm pe la unul si pe la altul,
        Bietul parvenit e momentul vietii lui, daca mai resista in pozitia asta incordat-constipata se alege cu un post de consilier local si va avea ce scrie si el ceva in cv-ul vietii, ca altfel e doar un umflat zero barat si bietul se apropie incet de amurg si de stingerea luminii.

        Romi Pop noi te iubim,
        Ca ca tine nu gasim,
        Frunza verde leusitean,
        Dute ma la vaci, cioban.
        Ia=l cu tine pe popdan
        Si tiganii, zeicu dan
        I-ati si neamurile, tu,
        Si te du, te du, te du….

        Vezi cum creste notorietatea, ca si coada vacii, deja ai aproape 5 postari la comentarii, pacat ca nu ai mai mult de 3 voturi nici macar acasa,

  4. Cozmuta Dormeo Nicoruț Răspunde

    Rautaciosilor ! Comentati intens la adresa subalternilor mei fara ai aprecia adevarata valoare PNL-ului satmarean ! De cand am preluat conducerea locala, am creat cea mai mare si performanta organizatie politica locala. Suntem multi, valorosi si uniti. Avem experianta de vuata, de afaceri , de cartier si binenteles politica. Castigam alegerile locale si generale cu echipa actuala. Voi ramaneti niste anonimi rautaciosi si frustrati !!!

    • Daniel Răspunde

      Da ,nu va suparati ,locuiti cumva in Satu Mare? Ca am impresia ca nu sunteti de aici din moment ce nu vedeti cate s-au realizat de cand e Coica primar

  5. Liberalu' Răspunde

    Măi draghe domnule doctor Romeo Pop,
    Tu te aflii să critici ? Tu ce ai facut in viața ta, cu ce te poți lăuda ? Dar șefi tăi politici ?
    Vorbești niște prostii mai mari decât lățimea ta! Blidărița la fel ( minte de bibilică )!
    Ce propuneri de rahat aveți voi pentru primarie si județ ? Vrei să-i luăm pe rând ? Ce caracter ? Ce expertiză dovedită aveți voi mă fleților ? Unde sunt oamenii din pnl cu adevărat valoroși ? Sunteți o echipă de căcat, atât la municipiu cât și la județ ! De fapt, după ce coipreședinți de căcat are pnl in Satu Mare ( dormeo traseistul parazit, cozma traficantul, blidarita pozărița, romeo traseistul ingânfat), o să luați un mare rahat la alegeri !

  6. Boxer Răspunde

    Ma boule eu doua palme i ti trag cand te vad daca mai zici ceva de Coica.

    • kalay Răspunde

      Scornesc tot felul de minciuni acum ca se apropie alegerile si le e frica ca o sa castige iar COICA.

    • actor Răspunde

      Toate lucrarile executate pana in prezent vizand strict exteriorul si interiorul teatrului de nord pe vremea cui s-au facut ,domnule Romeo Pop? Teatrul a fost reabilitat dupa aproape un secol. Pana acum nu a avut nimeni initiativa si timp pentru el ? Multumim domnului primar !

  7. vlad anton Răspunde

    Eu abia astept sa plecati in,,HOLOLULU”!!!!

  8. viruta Răspunde

    Un mare mincinos Romeo asta . Mai nu crapa inima in el de ciuda ca domnul Coica chiar a facut ce a promis si cetatenii au vazut asta

    • sCOICA oras retrograd Răspunde

      RETROGRÁD, -Ă, retrograzi, -de, adj. 1. (Despre oameni) Care se opune progresului, tinzând să readucă stările de lucruri din trecut; reacționar. ♦ (Despre idei, concepții) Contrar progresului, învechit. 2. Care merge în sens invers decât cel inițial, care revine spre punctul de plecare.

      Cam asa este Satu Mare. Din pacate nici macar lucrurile bune de pe vremuri nu le stiu face cei din primarie, sub obladuirea sCoica.

      Tinerii plecati sa invete in alte orase, nu se mai intorc!Au motive!Nu sunt disponibile locuri de munca conform pregatirii lor.Si nu sunt pentru ca acest oras e ocolit de investitori.

      Multumim Primarului ca a stabilit impozitul pe cladiri la maximum permis de lege adica 1,3 % din valoarea constructiei. Putea fi stabilit la 0,2 %. Dar uite ca primarul vrea sa omoare micile si marile afaceri din oras. “Bravo” tuturor celor care au votat!

      Lucrarile de asfaltare din aceasta urbe a noastra se realizeaza intr-un mod catastrofal. E mai rau dupa asfaltare decat inainte de a se efectua.Nu rezista asfaltul mai mult de 2-3 saptamani. Si se reasfalteaza si tot asa.

      Risipirea banului public din acest punct de vedere e inpardonabil.

      Dar eu sunt doar un cetatean revoltat, care scriu anonim pe un portalsm(fara restrictii).

      Stiu ca nu il voi vota pe sCoica niciodata. Nu stie sa fie primar si nu va stii nici in 4 mandate.

      Problema cu alegerile e aceeasi ca si acu peste 130 de ani:

      „Nu sunt turmentat, dar eu… Eu pentru cine votez? (un cetățean turmentat, O scrisoare pierdută – 1884)” — Ion Luca Caragiale

  9. iuliana Răspunde

    Da cat tupeu pe el! Cum poti sa spui ca nu ai nimic ? Eu merg pe drum asfaltat numai de cand e coica primar. Strada Orientului era mocirla pe vremea altora .Acum e asfaltata. Asa ca spui numai minciuni ,nene co presedinte PNL.

  10. Gioky Răspunde

    Da ce ai facut tu mă?sa te apuci sa minti in halul asta?

  11. Winethouuuuu Răspunde

    Felicitari PNL .Asta e calea clara spre o opozitie vesnica.

  12. adi Răspunde

    domnilor da ce a facut coica asta?spuneti-ne si noua orbilor, CE A FACUT?. ORASU ARATA CA DUPA BOMBARDAMENT PLIN DE GROPI SI NOROI.CE AL TREILEA POD VISAM CA RAMANEM IMEDIAT SI FARA ASTEA DOUA.ATI VAZUT CE CRATERE AU?.deci,admiratorii lui sa ne enumere lucrurile facute de coica

  13. gigi Răspunde

    Abia astept sa te filmez dimineata ,când blochezi masinile vecinilor si apoi tot tu cu tzoapa de mirela faceti scandal.baaaai ,pe tine nici mirela nu te votează,daca asa vb cu vecinii so faci circ si când esti vinovat,ce dracu o sa faci la primărie?punem pariu ca soacra-ta nu te votează?

  14. Sorin Răspunde

    Băi fraților acuma pe bune pe ce lume trăiți nu vedeți cum arată orașul asta un singur cuvânt JALNIC nu zic ca ăștia ar fi mai buni eu zic să ne luăm înapoi orașul din mâinile mafioților ăștia ar trebui alungați din acest oraș în special domnu coica

  15. X Răspunde

    Sunt foarte curios cine e lingaul ala care posteaza PRO COIca! Esti un retardat! Tre sa fi idiot sa sustii un primar ca asta! Nu e nevoie sa ne prezinte nimeni ce a facut sau ce nu a facut COIca! A distrus orasul! Se cede de la o posta! Tre sa fi super doctrinat sa crezi ca a facut lucruri bune! Ce a facut? Targ de craciun? Haos total! Sa fim serios. Daca asta mai prinde un mandat eu vand tot si plec din orasul asta f…t de el

  16. gombos Răspunde

    asta asa fata de porc are, ma mir ca a scapat de craciun!

  17. sssCOICA oras retrograd Răspunde

    RETROGRÁD, -Ă, retrograzi, -de, adj. 1. (Despre oameni) Care se opune progresului, tinzând să readucă stările de lucruri din trecut; reacționar. ♦ (Despre idei, concepții) Contrar progresului, învechit. 2. Care merge în sens invers decât cel inițial, care revine spre punctul de plecare.

    Cam asa este Satu Mare. Din pacate nici macar lucrurile bune de pe vremuri nu le stiu face cei din primarie, sub obladuirea sCoica.

    Tinerii plecati sa invete in alte orase, nu se mai intorc!Au motive!Nu sunt disponibile locuri de munca conform pregatirii lor.Si nu sunt pentru ca acest oras e ocolit de investitori.

    Multumim Primarului ca a stabilit impozitul pe cladiri la maximum permis de lege adica 1,3 % din valoarea constructiei. Putea fi stabilit la 0,2 %. Dar uite ca primarul vrea sa omoare micile si marile afaceri din oras. “Bravo” tuturor celor care au votat!

    Lucrarile de asfaltare din aceasta urbe a noastra se realizeaza intr-un mod catastrofal. E mai rau dupa asfaltare decat inainte de a se efectua.Nu rezista asfaltul mai mult de 2-3 saptamani. Si se reasfalteaza si tot asa.

    Risipirea banului public din acest punct de vedere e inpardonabil.

    Dar eu sunt doar un cetatean revoltat, care scriu anonim pe un portalsm(fara restrictii).

    Stiu ca nu il voi vota pe sCoica niciodata. Nu stie sa fie primar si nu va stii nici in 4 mandate.

    Problema cu alegerile e aceeasi ca si acu peste 130 de ani:

    „Nu sunt turmentat, dar eu… Eu pentru cine votez? (un cetățean turmentat, O scrisoare pierdută – 1884)” — Ion Luca Caragiale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.